Saturday, March 16, 2013

Zahra Ufairah


Lil Princess ♡♥♡

Day#7




Buah hati bubu neh suka senyum2.....

Pipi dah makin bam2....

Macam nak gigit jew rasa....

mata plak sepet.....huhuhu senyum je dh xnmpk mata.hihi




Hari neh dah 9 hari dalam pantang....

Jap je masa...huhuhu
















**ingat nk update sal pengalaman bersalin.....dah draft siap...cuma malas nk edit jew lagi...nanti rajin baru di postkan....

::hakikatnya....sangat indah.....kesakitan bersalin.... :-)






Thursday, March 7, 2013

Nebes


Waiting.......

Counting.......

Hoping......

For the best......

Ameen........

Semoga dipermudahkan segala urusanku hari ini......









Monday, March 4, 2013

39 weeks


Alhamdulillah.....


This coming friday genap 39 weeks.....

Pejam celik pejam celik kejap je masa berlalu....

And dis friday jugak ada check up....

And doc cakap kalau sempat kita jumpa jumaat....

Kalau baby klua awall...kit jumpa awal...hihihi

Doc plak macam xsabar nak tunggu bby klua...

Last check up dh ngomel2 dah...bila baby nh nak klua neh...

Hihihi sebab baby dah cantek position dia....

Cuma xnk klua lagi.....

Suka kot baby dok lam pewut bubu die neh....tue xnk klua lagi tuh gamaknya..hihi




Tak kisahlah bila pun baby klua....

Janji semunya selamat and bby pun sihat hendaknya....

Aku pun dah makin kerap sakit pinggang n sakit blakang...

Kaki pun dah bengkak dua2 belah....

Muka pun dah bengkak...doc la cakap...

Aku tengok sama je.hahahah




Waiting and counting....

Saat2 paling nebes aku rasa menanti detik2 tuh....huhuhu

Doakan yang terbaik....hope semuanya selamat...ameeen.

1 week more to go......kalau betul aku punya calculation....baby akan klua on da due date la... 15march2013.....


Kalau salah kiraan aku.....mayb baby klua awal or lambat sikit....

Tapi hati aku kuat mengatakan baby akan klua on time.....hihihi

Ameeen........ :-)















**Bam2 bubu and babah neh cepat2 klua yer.....sihat2 sentiasa.....tak sabar nk jumpa bam2 neh..hihihi








Thanks n lurve all!!!