Thursday, June 30, 2011

Nothing to say.

Dugaan Allah...

Tempuhilah dengan redha...

Dugaannya adalah ujian buat kita..

Dengan itu...menguji keimanan kita padaNya...

Aminn...

Jadikanlah kami di antara orang2 yang beriman...




**terlalu hebat dugaanmu ya Allah...Kuatkan lah hati sahabatku untuk melaluinya...berikanlah dia kekuatan serta kesabaran dalam menempuhi hari mendatang...aminnn...



@...Sha Awifa...@

Friday, June 24, 2011

Tiring.

Feeling really tired.

not enough sleep last night.

have lack of time for rest.


Today....

Sleepy....moody.

hurmm....really not in good mood today.


Fuhhhhhhh..........

I need to sleep for a whole day.

but when??
I have no time for silly thing that i like to do.

My schedule full for this whole week.

I need to calm down my mind and heart.

So I will be more motivated in the days to come.







**Seriously...i need to plan a vacation.at least, i can breathe and feel of fresh air......


@...Sha Awifa...@

Wednesday, June 22, 2011

Cloudy Day Gloomy Morning.

Today is a cloudy day. Gloomy morning also.
So I felt like myself in gloomy mood as well. Is today will be rainy?
I do not know ... only He knows.

Looks like it may rain today.
Dim sunlight behind the clouds.
The wind was blowing gently.

Today I felt gud feeling too. 
A sense of tranquility in the soul.
Makes me smile all the way i am.
 
I hope this feeling will stay with me until tomorrow.
So that I will continue to smile and happy always.
With no unpleasant feeling...that can ruin my day and my mood as well.

I pray to god that I will continue to keep people around me happy.
Especially my loved ones.
My family and my Ethan.
And i want them to know that i love them so much.

I'll make them happy for what they have done to me.
For love and cares that never end.

Thank You so much to everyone that always gave me their support.
For everyone that gave me their shoulder.
For everyone that letting me used their hand.


Thank You.




Miss my Family so much...!!!




**Will take a week off and spend all the time with them..... ^^,


@...Sha Awifa...@

Tuesday, June 21, 2011

Learning Skill.

Assignment : Mood.

Got 3 assignments that need to submit by end of this month.

Then submit all on the same date.

OMG...OMG...!

1 not finish yet,how I want to finish the other two...HOW??

Last minute!!!!!likes to do last minute work!

Thats me!

Gud habit dear...keep working with it.!!!

huwarghhhh!!!!!

Help..help...help....

Padan muka aku!!!

On going......1...Waiting list.....2 more!

In 1 week time..


Damn....!

Hoping that someone would put their hand in my work.




**fuhhh~~~~~ don't have much time left..how should i finish ma work??.hurmmm



@...Sha Awifa...@

Monday, June 20, 2011

Di luar jangkaan.

Kadang-kadang banyak benda kita tak luahkan...

And selalu mengharapkan orang sekeliling kita faham.

Tapi kita silap....mereka takkan mudah untuk faham.

Yes...Never!!

hurmm...in the end kita yang makan hati sendiri.

I noe..kadang-kadang salah sendiri jugak.

berharap orang akan faham kehendak kita.

Berharap orang akan faham perasaan kita.

Terlalu berharap tapi semuanya hampa.

Sebab people dont understand u at all.

u need to shout it out.so that people will understand u.

Ur expression sumtime cannot make people noe what u feel.

hurmmm....thats life.





**Maybe aku yang terasa sendiri.... manusia kan....selalu bermain dengan perasaan.



@...Sha Awifa...@

Tenangkan hati dan perasaan dengan bercuti.


Mood : BERCUTI.

Takda mood nak bekerja...

Rasa malas gila bila datang opis...

Memang perlu gik bercuti untuk menaikkan semangat untuk bekerja..

Asik siksa badan n minda jew kan..

Sekali sekala perlu jugak di manajkan...

dengan BERCUTI....

Saya tak kesah la pergi mana pun...

Dekat2 pun okay...at least jauh dari kesibukan kota raya.

Dapat lepak kat pantai pun jadi la.huhuhu

Gi picnic pun okay jugak..huhuhu

huwarghh.....

Perlukan masa untuk manjakan diri...

Help..help..help...

Perlukan sumone untuk menemaniku...

siapa yang sudi?????




**Nak ajak bebudak neh gik mandi air terjun la sambil BBQ ke kan...heee



@...Sha Awifa...@

Sunday, June 19, 2011

Happy Mother's and Father's Day.


Abah.....





aNd...........




Mak.......

 aNd....




Bagi saya...setiap hari adalah hari ibu n hari bapa...

Kerana mereka begitu berharga dalam hidup saya...

Tanpa mereka tiadalah saya di muka bumi Allah ini...

TQ mak n abah...

kerana besarkan saya...
Mendidik saya menjadi insan berguna..
Memberi saya pendidikan untuk maju dalam hidup...
kerana kamu saya telah menjadi siapa saya sekarang nie.

TQ sooo much...

Pengorbananmu sangat beharga....

Saya berbangga punya kamu berdua...

Sangat berbangga untuk menjadi anak kalian.

Kamulah contoh terbaik dalam hidup saya..

Miss ma mom n ma dad sooo much....

Saya akan pulang ke rumah nanti...


^_______^


Hanya hadiah itu yang saya mampu....

and saya akan cuba berikan yang lebih baik...

I'allah.....





**Same goes to ma future in law.... ^^, happy father's and mother's day.




@...Sha Awifa...@

Saturday, June 18, 2011

Planning for Hari Raya

Lambat lagi Raya kan...tapi dalam kepala aku dah ada macam2 planning untuk ma mom n ma future mom in law..hehehe perasan kan?sangat!!!

Okay wut...restu kedua belah pihak sudah dapat...cuma menanti masa jew.huahuahua

Ok stop untuk itu....neh pasal nak raya....

Bercadang nak g shopping dengan ma Ethan for ma family n his family...

Kaler tema nak bagi sama....design pun maybe nak sama jugak.macam best jek!hehehe

Macam last year pun shopping untuk dua family jugak..tp lain2 kaler la...

Tahun nie kalo boleh nak bagi sama...tambah2 bila dua family nak bersama kan....weee!!!

Gedik sekejap! dah la...malas nka citer...nanti sambung....

Nak gik kemas rumah jap.huahuahua....sambil2 nak pikir kaler ape nak tahun nie.hehehe



Tatatatata....................................





**Sambil2 layan hindustan..... ^^, hik3



@...Sha Awifa...@

Berkecamuk.


Itu dan ini

Begitu dan begini

Aku dan hidup aku!




**Rasa sangat tak selesa dengan persekitaran.



@...Sha Awifa...@

Friday, June 17, 2011

Pelengkap Hidupku - Eren Ft. Romi

Special for ma Ethan... ^___^ Tq dear.

Ini pun dapat dari Cik sakinah Al-Habshee..hehe Tq dear ^^,


Jum Layannnnnn.... =)






Bila Ethan jauh jew mesti aku layan mende2 cam gini...
Paling suka layan lagu-lagu cam gini lew...
Dok jauh2 neh rindu dendam suma de la...haha
kalo dekat asik nak gaduh jew.....gaduh??
Sorie ea...kami jrg gaduh okay...xsuka!heee
Windu la Ethan...huk3



**Lambat pulak rasa nak tunggu Ethan balik Mesia.hurmmm



@...Sha Awifa...@

Tuhan Berikan Aku Cinta

@.........MISS M Ethan so much.........@





Walau aku senyum bukan berarti
Aku selalu bahagia dalam hari
Ada yang tak ada di hati ini
Di jiwa ini hampa

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina


Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta


Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina


Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta




**Terlayan lagu neh sambil tengol La Ikro Ha Fiddin.....best ^^,




@...Sha Awifa...@

Again.......

Miss Ma Ethan already...

huwarghhh.....

Nak ekot......!!!

Slalu g jauh2 xnak bawak saye..taw!

macam nie memang nak kawen cepat2 la...

Asek kena tinggal jew...

Kalo kawen boleh ikut.hik3

Hehehehehe...


Take Care dear....

See u soon.... (^_______^)


Miss u n Lurve u dear.





**Semoga selamat pergi dan pulang...aminnnn =)




@...Sha Awifa...@

Thursday, June 16, 2011

Weekend...alone n lonely.


Tension...

Agak tension jugak la...

Orang lain weekend jew bole kua jalan sana sini...

Tapi aku neh...dok umah jela....

Banker xder.....outstation...!hahahaha

BANKER???sangat kurang hajaq okay!...

hehehe no la...my sayang xda di bumi mesia neh...

Oberc lagi...huahuahua aku jugak nganga kat umah sensorang.

Nak kua xder geng.hohoho sian gila...

Cik izyanti pun di Sabah lagi...hehehe

Kalo tak..dia la jadi penemanku..hehehe

Ok jugak la xkuar...ada bnyk asement nk kena siapkan neh.

Hahahahaha padan muka aku!!!!pikir nak rilek jew...

SIAPKAN esement la!!!!

Udah laa due date tinggal bape hari je lagi...ishk3!apa nak jadi neh!!

Semangat3....siapkan esement!!jgn aku bantai tido seharian udah...hihi


Opppssss!!!

Telebih membebel pulak...

Times up!!!

Chiowww dulu....

Tatatatatat






**En.Ethan...pulang dengan sesuatu okay untuk kekasih hatimu neh... ^^, macam besa la..hik3




@...Sha Awifa...@

Wednesday, June 15, 2011

A Woman In Love

Life is a moment in space
When the dream is gone it's a lonelier place
I kiss the morning goodbye
But down inside you know we never know why

 
The road is narrow and long
When eyes meet eyes and the feeling is strong
I turn away from the wall
I stumble and fall but i give you it all


I am a woman in love
And i'd do anything to get you into my world and hold you within
It's a right i defend over and over again
What do i do?


With you eternally mine
In love there is no measure of time
We planned it all at the start
That you and i live in each other's heart


We may be oceans away
You feel my love i hear what you say
No truth is ever a lie
I stumble and fall but i give you it all
I am a woman in love

And i'd do anything to get you into my world and hold you within
It's a right i defend over and over again
What do i do?


Ohh i am a woman in love and i'm talking to you
I know how you feel what a woman can do
It's a right i defend over and over again

 
I am a woman in love
And i'd do anything to get you into my world and hold you within
It's a right i defend over and over again



@Sha_awifa@

Tuesday, June 14, 2011

Perubahan.


ATTITUDE.



Sangat susah untuk di ubah...

Melaikan memang betul2 mahu berubah..

Banyak benda yang terjadi disebabkan ATTITUDE yang sangat tidak baik.


Berubahlah....disebabkan segelintir masyarakat..


 Yang mempunyai ATTITUDE yang agak teruk...


Boleh menyumbang kepada bahaya kepada insan di sekeliling.

Kalau sebab anda je yang terdedah kepada bahaya...

Aku tak kesah!!!

Kalu boleh melibatkan orang lain...

Memang Aku kesah!!!

Please laa.....





**Segelintir sikap pemandu di jln rya membuatkan aku hlg mood pagi2...hurmmm sebab keta msg2 ada signal tp xdigunakan...kalo taknak meh aku pecahkan jew!!



@...Sha Awifa...@

Friday, June 10, 2011

Today.....is the day!


Wuuuuttttt........Wuuuutttttt.......


Jangan jeles yer....


Ethan balik hari nie...hehehe


Weeeee...shukew3!!!


^_____________________^









**Itu je nak cakap???gedik je lebih kan.....hahahah




@...Sha Awifa...@

Thursday, June 9, 2011

24hours to go...

LCCT ========== 9.30pm

Meeting ma Ethan...no.no..no....pick up ma Ethan act.hehehe

He'll come back tomorrow evening...so need someone to fetch him at the airport.

Of coz that person is me....but...i cant go there alone. i need someone to accompany me...

Becoz my DL expired already and i did not yet renew it...

Hahahaha so i need my Kecik to be my driver for tommorow.huahuahua

YES!!!! Saya penakut okay!!!tambah2 kalo da buat salah.hohoho

TQ Kecik for your kind help.... (^_________^)

See u tomorrow dear...







**Baru lepas on the fon dengan Ethan..hehehe =) hati segar bugar mekar mewangi.hik3




@...Sha Awifa...@

Day 4.....1 Day to go.

30 jam 45 minit lagi tinggal...

Weeeee...sangat tak sabar okay.

Macam tunggu putera raja nak masuk meminang..kan?

Hahaha neh tunggu putera raja idaman hati balik Mesia jew.

Rindu kot kat putera raja sorang tue...buah hati buah pala suma ada.

Okay la tue...memang la bukan putera raja betol..tp putera raja di hati aku neh haa...hik3

Siap kira masa lagi taw...tinggal bape jam jew lagi...

Macam excited jew kan?? memang sangat excited and berkobar-kobar kot.

Nak jupa Putera idaman hati...sapa yang tak suka kan....??

Tipoo la kalo ada yang cakap tak suka.melainkan kalo time tue tengah gaduh kan...

Memang tak suka gilew la kan!hahahahaha

Dah la tue...semalam takleh pulak video kol dengan Ethan...

Sebab intenet kat sana terhad...untuk cust hotel tue dia bagi tempoh 48jam je.

Ethan duduk kat situe seminggu dah.Memang xle guna dah lew..

Pas tue dah lew xder free wifi...sume main cucuk kabel lagi.

Paling best..tiap2 bilik ada kabel sorang satu.hahaha gilew lah.

Ngatkan Mesia xbapa maju ghupenyer ada lagi yang xbapa maju.hahahaha

Hey!!!!bukan aku mereka cerita okay...

Ethan yang cakap.btol ke tak tanya dia sendiri la.hahahaha

Esok...kompom aku lagi excited...yela...flight Ethan sampai malam...

Dari pagi kompom aku terkinja-kinja kat opis neh.Tak sabar nak tunggu Ethan sampai.ehehhe

GEDIK SANGAT!!!!!

Memang pun...aku neh kadang2 agak gedik jugak la.hahahahah

Dah la..malas nak membebel banyak2...

Nak buzykan diri jap...sebab bos tetiba masuk pulak.hahaha

Kang kantoi pulak aku ngelat...hik3


Bubye!!!



...........MISS MA ETHAN..............







**Ethan beli apa la untuk aku yer??hehehehe BERHARAP.....




@...Sha Awifa...@

Wednesday, June 8, 2011

Day 3....2 days to go.

Hari ke-3 Ethan kat Thai...

Hari ke-3 jugak aku tak jupa dia.

Agak rindu laaa....hihihi

Tapi tetap contact cam besa.

Cuma tangan takleh mengetam anak orang jela.hahaha

Kalo tak..dia la tempat aku mengetam sana sini.hahaha

Best kalo cubit dia...isi banyak gila!hahaha

Dengan itu juga...

Dah 2 hari dah..laptop ku biar on sampai pagi...

Yela...video kol dgn Ethan sampai kol bape...

Pastue aku terus tetido...hehehe

Penat kot naek bus....mana tahan tido lewat2.

Slalu memang tido lewat tapi untuk 2,3 hari nie sangat tak daya.

Video kol dengan Ethan berejam...hehe

Sampai kau dah telelap2 la..tapi nak jugak aku bercakap lagi.

Macam2 citer kua..besa la..aku kan suka bercerita..

Dok jauh mane pun tetap nak bercerita jugak la.hahahaha


MISS MA ETHAN...!!!!


Hari2 aku kira date & time...bapa hari lg...bapa jam lagi.huahuahua

Dah la tue...pagi2 tadi dah nampak 1 kapel otw g keja..

Lalu sebelah aku punya bus...

Luckily aku dok tepi tingkap..and nampak adegan yang membuatkan aku rindu Ethan sgt2!!

Yes...aku nampak dowang buat apa yang aku buat masa otw nak g keja dengan Ethan.

Bukan buat apa pun...habiskan baca..jangan wat conclusion sendiri.taw3!heee





Yang si hubby dia focus driving..and wifey dia sebuk amek gambo sendiri kat sebelah.




HAHAHAHAHAHA




Hubby dia wat donno jew..lanyak ko la nak begambo ke apa kan.

Memang sebijik macam aku suka buat selalu.

Kalo Ethan pulak besa la...buat xtau jew.kepala dok pikir nak sampai awal kat opis.

Memang rindu gilew kat Ethan...makin2 RINDU!!hehehehe


Mesti ada orang cakap ka...



Eei gedik la pomp nie...

Tak habis2 nak cakap rindu...macam dia jew ada BF!



Engkau tak suka??Geli???

KO punya pasal...aku nak cakap gak aku rindu Ethan.!!hahahah

Bukan aku suruh ko kesah pun.hak3







**Ethan...cepat la balik...nanti boleh anta saya g keja...xmo nek bus!huhu xsuka......



@...Sha Awifa...@

Tuesday, June 7, 2011

Ketiak berbau.

Penin...penin...penin...

Hadoi pening woo penangan bau ketiak dalam bas.

Ko tau nyah....eden balik koje kan naik bas...

Apa laaa lagi,....banyak gile perfume free dalam bus tue.

Kalo perfume kau tue mangi macam yuna punya perfume 'Follow Me' tue takpe jugak.

Ini tak...tah bau longkang mana tah dibawaknya!

Memasing nak mengepak jew menayang hutan belukar...geram betol aku...

Siap memasing boleh lipat tangan baju tue pulak...

Sudah la baju tangan pendek...komfom2 hutan tersembul...

Jahanam betol....elok sampai rumah pening aku di buatnya...

Eiii...terpaksa je naik taw..kalo tak....xder maknanya aku nak naik bus.

Lagi sanggup cium ketiak sendiri dari dok meghidu ketiak mamat2 bangla tue...

Yang paling aku hangin kan...boleh pulak dok menyandar kat aku punya seat.

Dah kompom2 la kepala aku terkena dia punya montot.

Kalo montot macam model xpela....hadoi!!!!

Aku siap bagi hint lagi kowt2 dia nak jauhkan sikit montot dia dari kepala aku.

Tapi takdernyer....buat muka tak besalah jew...haishhh!!

BAbun laaa.....heeeeeee geram eden!!!!ekot hati...nak aje aku siku kasi senak sikit.Huahuahua

Agaknya tulang patah kot..tue sume effect.

Tapi boleh tak gamaknya kau berdiri proper sikit.tengok la kiri kanan..jangan maen sandar jew.!!

Ini kepala mahal taw..suka suki jew menyandar tak inggat dunia!!!

Apa pun sabor jela....

Sementara Ethan nak balik terpaksa la tahan naek bas.huhuhu tahan jela...

Ini antara sebab2 yang aku tak suka naik public transport.hohohhoho 

Rela lagi aku redah jam drive sendiri kalo aku ada keta.huhu

Takpe la...S.A.B.A.R jela buat sementara waktu.







**Ethan....sepat la salik...saye sindu sama samo....!!!!hehehehe  ^______^




@...Sha Awifa...@

Day 2......3 Days to go.

Wake up as usual...about 6.30am...

Then siap2 g opis....no.no..no..

Naek bas okay!!bukan cam slalu...

Selalu tunggu je depan pintu keta sampai...

Rini kalo buat cam gitue kompom tak g keje saya.

Takdenyer pakcik bas tue nak datang jomput depan pintu umah...

Huk3...sedey ='(

Slalu Ethan amek...rini xda sape nak amek kat umah.

Pagi-pagi dah buat saya rindu Ethan...hurmmm

Awal gilew kua umah....7.30am kowt!

Tapi bagus la...sampai opis dah kol 8 lebih..

Bole jadi pekerja contoh neh...minggu nie jela...hahaha

Text Ethan...dia baru bangun..hehehehehe

Miss u la Ethan.... ^____^

Cepat pulang taw....sangat xsabar nak tunggu awak pulang.

Bawak hadiah untuk saya taw3!!!!hehehehe

Ada 3 hari lagi....weee cepat la malam.

Tak sabar nak tido and nak bangun pagi esok...

Pas tue tido bangun tido bangun....

Tau2 Ethan dah balik Mesia....hureyyyyy!!!!!

Waiting for u.... *__*








**Early morning with lurve.


@...Sha Awifa...@

Monday, June 6, 2011

Ethan.....I MISS U!

Apa boleh cakap time nie yer..???

I MISS U!!!!

Really miss u dear....!!!

Baru 1 hari tak gedik2 kan...dah rindu...

Cam mana kalo berbulan...hadoi yai....!!!

PARAH!

Yela....selalunya balik jew keja dah membebel2 cite itu ini...

Rini balik jew keje xda pulak orang nak layan membebel...

Slalu kol 1 minit 10sen tapi rini kalo kol 1 minit dah beringget. 

Mau ghabak prepaid aku.ahahaha

Bunyi macam kedekut sikit kan.hahaha memang pun!!


Takpela....xleh kol guna nfon kita kol guna skype...

Hureyyyy!!!!

Tengah menanti jew ma Ethan on9....

Weeeee.....sangat da excited kowt!hohoho

Gunakan apa yang ada.....perhubungan tanpa sempadan!

Go...Go...Go....





**terasa sangat lambat masa berlalu.....hurmmmm




@...Sha Awifa...@

Day 1...4 days to go.

1st day Ethan step to thailand.

He had arrived about 10.00am (Mas)

He gave me called once he arrived. He make me feel excited+sad.

Hope he doing fine there without me by his side.

And hope i'm fine too without him for a week...

Becoz i'm started to miss him..huk3 ='(

Dear Ethan..i'm pray for you always.

Please do came back early...heee ^____^

Already misssss u ....!!!!!

Take care n jangan noty2 k...hehehe =)





**He text me since arrived but am still miss him damn much!.huhuhu



@...Sha Awifa...@

Sunday, June 5, 2011

Thailand for a week.

Macam mana i nak cakap yer...

Sedey ke??

Suka ke???

Semua rasa ada.

Tak ada yang terkecuali.

Esok...Ethan will be going to Thailand till Friday.

Bukan saya....saya hanya hantar dia kat Airport jew.

Dia pergi dengan dia punya boss.

Not going for holiday...tapi untuk business and training.

How do i feel?

Agak jeles juga la..sebab dia slalu ke sana sini.

Hehehehe tapi saya okay jew...sebab tue untuk masa depan dia juga.

Apa pun...i doakan Ethan selamat pergi and selamat pulang....

Saya menunggu kepulanganmu Mr. Ethan....

Gonna miss u dear....

^_________^

Jangan lupa bawa balik hadiah untuk saya..okay!


Take care!!!







**Mr. Ethan...awak sangat baik dengan saya...and rasa saya sayang awak laa!hehehehe =)
(statement brani mati.....jangan kene kejar dengan wartawan sudey!hahaha)




@...Sha Awifa...@

Friday, June 3, 2011

Bawalah ia pergi jauh dariku!

Hujan,....

Turunlah di kau...

Bawalah pergi ia bersamamu...

Aku lemas berperasaan begini...

Bawalah rasa ini pergi....


Resah..gelisah...

Pergilah kau bersama hujan turun...

Aku tidak memerlukanmu....

Tersiksa hati nurani ku bila kau menemaniku...

Aku inginkan kedamaian serta ketenangan...


Pergilah....

Tinggalkan aku bersama kebahagiaan...

Jauhkanlah aku dari duka nestapa...

Aku inging bahagia dan terus bahagia bersamanya.....






**Ya Allah...berikanlah aku ketenangan serta kesabaran dalam menempuhi hari mendatang...aminnn




@...Sha Awifa...@

Thursday, June 2, 2011

田馥甄(Hebe) - LOVE!





Jum layan lagu nie...dah jadi my fevret song dah...

Sebab tiap hari dengar kat opis....hehehe

Best jugak la....heheh ^^,




@...Sha Awifa...@

Segalanya Rahsia Hati.

Mungkin aku yang salah...
Tak mampu menjaga cintamu...

Disebabkan itu kau melangkah...
Meninggalkan aku merindu...

Telah ku buka seluas hatiku...
Untukmu terus beradu...

Ku hanya mampu berdoa...
Agar ku mampu merelakan segala...

Biarpun retak seribu di hati...
Takkan tercabar lesetiaanku padamu...

Ku akan terus menanti........hingga akhir nanti.....






**Terlalu istimewa hadiah dariMu Ya Allah....



@...Sha Awifa...@

Wednesday, June 1, 2011

Mimpi gigi patah..apakah itu?


Hujan mencurah ke bumi....

Alhamdulillah...kuasa tuhan.

Sejuk jew pagi-pagi...

Menengkan hati yang resah...

Last night ku bermimpi...

Gigiku patah....

Bila tersedar terus rasa berdebar2...

Asyik bermain difikiran apa yang kumimpi kan...

Apakah petanda itu?



**Ya Allah..mintak dijauhkan dari perkara yang tak elok.lindungilah org2 yang ku sayang..aminnnn





@...Sha Awifa...@

Thanks n lurve all!!!