Saturday, February 22, 2014

Dia Mengetahui Segalanya


Senyum bukan beerti gembira,
Gelak tawa bukan beerti suka,

Menangis bukan beerti sedih,
Muram bukan beerti hiba,

Bahgia dan derita semuanya rahsia,
Rahsia dia yang mengetahui segalanya........


-----------------------------------------------------------------------

Semoga aku terus tabah melalui hari2 mendatang.....
Dugaan dan ujian datang silih berganti....
Menguji keteguhan iman dan sabarku....
Teruslah dan bimbinglah aku di jalan yang diredhai.....











**hanya tuhan saja yang tahu....perasaannku.










Wednesday, February 19, 2014

Anak aku, Cara aku.



Pandangan dan nasihat.silakan.

Tapi jangan campur tangan cara aku besarkan anak aku.

Jangan sebuk nak kritik and banding2kan cara aku dan orang lain.


So, anak aku, cara aku, aku punya suka.fullstop!TQ.






Tuesday, February 18, 2014

Moh ke pantai

Weekand hari tuh bawa ZU ke pantai...sronoks sgt lew dier maen air.....hamek! Sampai terbawak2 dalam mimpi maen pasir..kih3





Bukan anak je sronok...bapaknyer pun join sekaki...hihi sronok layan anak main pasir....bila lagi kan....time cuti cenggini jelah ZU nak habiskan masa dengan babahnyer...kalau hari biasa malam lah baru jumpa....huhuhu


Yang syoknyer...lepas maen pasir dah penat2 masa otw nak balik tetido ZU dalam kereta...sampai rumah angkat letak atas tilam pun xsedar..terus sambung tido...lama lepas tuh..tetiba dia bangun pegang2 jari die and nak masuk dalam mulut...kih3 anak ibu mimpi rupanyer...hihuhihu seronok sangat lew tuh sampai terbawak mimpi....lain kali kite gik pantai lagi yer sayang...nasib dekat je dengan rumah...huhuboleh la kite gik selalu...hihi






**zu dah nak setahun bulan depan...cepat betul masa berlalu.... ^__^





Saturday, February 1, 2014

Thanks n lurve all!!!