Monday, May 27, 2013

WAITING

Still in waiting mood.

Hope to get good news soon.

Ameen.










**1 year anniversary just around the corner....what to do?huhuhu


Thursday, May 23, 2013

Lil Princess dah besar

Alhamdulillah...

My lil princess dah besar...

Dah bijok......

And sihat sentiasa..

Syukur.




Hai...saya Zahra Ufairah...♥♥♥






Kalau amek gamba die suka buat muka cam neh...
Berkerut jew...macam nak yak!hoho







Budak bijok....suka ajak orang sembang2 dengan die bila nak bagi dia tido..
Akai xmo tidoq!!huhuhu bijok2.....





Tengok tangan saye......tokwan saya kata dah ketui2..




Semoga anak bubu and babah neh membesar dengan sihat2 sentiasa....jadi anak yang bijok dan solehah.....aminn....












**semoga menjadi hafizah suatu hari nanti..mudah2an....








Tuesday, May 21, 2013

Hari2 terakhir goyang kaki

Pejam celik pejam celik..tub2 dah dah hampir 3 bulan aku bercuti...goyang2 kaki kat rumah....bangun tido makan tengok tv...bila Ferakeje tido jew...aku pun buat hal aku jela..huhuhu


Tau2 aku dah nak masuk kerja balik....cepatnyer masa berlalu...rasa tak puas jew cuti...hahaha melampau!!!


Inshaallah...opis baru bertukar di Damansara pulok...hihi selamat tinggal USJ...selamat tinggal emerson....harap2 ada la gud news dalam minggu neh..huhu


Rasa sayu jew nak masuk keja balik...si kecik hantor gik umah makcikku...malam baru amek nanti...huhuhu


Xpelah....selamat bekerja untuk mencari rezeki untuk anakku.....



Alhamdulillah...rezeki allah....










**dugaan datang silih berganti.....tapi aku redho dan percaya perancangan allah....
Alhamdulilla








Sunday, May 12, 2013

Check Up Lil Gurl

Hari jumaat 10th May 2013.....gik check up lil gurl kat KPMC....

Alhamdulillah...semuanya ok...lil gurl pun sehat...


Layan pulak dia tengok doc men bola....diam je masamdoc cek...
Kena beli sbijik neh...hihihi





Siap kena inject lagi...hohoho

Menjerit 1 hospital boleh dengar.hahahaha

Lepas tuh baru diam lepas polok2 sikit....

Sakitkan.....kesian tengok..huhu

Tp alhamdulillah dia xdemam....

Kelmarin siap satu hari kua jenjalan....hihi



Suka buat muka plik cam tuh...huhuhu muchuk punya mudak!



Blik terus tido dia sampai pagi..penat sangat lah kononnya...hihi





*Alhamdulillah...masa 1st day lahir berat 2.8kg je....after 2 months dah jadi 5.2kg....hihi mok2 dh.....gud gurl...cepat2 besar.. ♡♥♡ bubu n babah sayang yer sangat2...hihi







SELAMAT HARI IBU


Selamat hari ibu.........


I am a MOM.....

So....selamat hari ibu untuk diri sendiri juga...

Tak sangka.....saya sudah menjadi ibu...huhuhu


And SELAMAT HARI IBU untuk semua ibu di seluruh dunia.....





And to my mom and mom in law....selaat hari ibu untuk kalian..semoga sihat sentiasa..dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki....ameeen...



Thursday, May 2, 2013

Kadang2 Orang tak paham


Hurmmmm....

Tak.....boleh tido....

Penat kepala otak.....

Orang tak paham....

Aku pun tak paham....

Tak paksa untuk paham....cuma...

Plissss....tolong paham.....

Begitu and begini....

Untuk lebih memahami and menghargai....

Walaupun untuk seinci.....







TERIMA KASIH.







**Hilang penat kalau orang cuba paham kita walaupun tanpa kita bersuara









#moodsedeysentapsensitip#











Thanks n lurve all!!!