Monday, April 30, 2012

Buzy...at new place


This is the second week am at new office...suddenly i felt like resign from what i have here...i think i cant stay here for any longer....the environments is very2 tak best!!!!

At here..working is the no 1....and tak happening langsung...sunyi..sepi...and org2 dia yang tak best..haishhh...nothing much i get here...got a fren...called Wany..act she is youger than me...but i never ask her to call me kakak..its weird okay!heeee

And FYI am now in process looking for new job...cant stand here anymore....realy fed-up with the environment and the people here....sumenya blagak macam bagus..muka masing2 nak ketat jew...macam big2 boss pun sama...muka blagak...macam company besar sangat..apa salahnya ramah mesra dengan staff...exxxx je lebih...benci aku!!!!


Doakan aku dapat better offer than here....Ameeennn....and also better office environment and also the people is very frendly than here.....ofis neh terlalu kuat political issues nyer...so aku takkan stay untuk tempoh yang lama.....for my future planning i think i need to find new one asap.....





**Sangat buzy dengan kerja sampai kan dah lama aku tak update blog neh...and aku rasa rutin harian aku pun banyak terbantut...haish!



Monday, April 9, 2012

Sisa-sisa terakhir

Banyak benda akan jadi yang terakhir dalam hidup aku.....jadi hargailah selagi ia masih bersamaku..

Paling utama...minggu neh adalah sisa2 terakhir aku kat opis kesayangan aku neh....apa buleh buat..sebab nila setitik aku tinggalkan susu sebelanga...ceoot betul nila tue...susahkan aku jew.huhuhu this friday will bocome the last day for me untuk berbakti kepada bos kesayanganku...uhuhuhu selamat tinggal boss!!!


And paling menggerunkan....beberapa hari je tinggal untuk aku merasai hidup single yang membawa gelaran miss..lopeh tue dah jadi puan..haishhh takut sungguh!


And aku rasa sisa2 waktu aku kat opis baru pun macam tak lama jew...hahaha dah terniat di hati nak berenti..belum masuk lagi tapi dah pikir nak resign..jahat sungguh!....


And now..aku tengah mencari opis baru....lagi baru and yang terbaru..ntah la....haishhhh dunia2....aku rasa aku terlalu mengejar kata hati..huhuhuhu


Takpelah..apa pun diakan yang terbaik untuk aku yer..amennnnn






**Mood susah hati...macam ditelan mati emak diluah mati bapa....(betul kew ape aku taip neh..hahaha) tapi itulah yang aku rasa saat ini.....hati masih di opis lama...opis baru macam bayang2 jew....huhuhu




Thanks n lurve all!!!