Saturday, June 18, 2011

Planning for Hari Raya

Lambat lagi Raya kan...tapi dalam kepala aku dah ada macam2 planning untuk ma mom n ma future mom in law..hehehe perasan kan?sangat!!!

Okay wut...restu kedua belah pihak sudah dapat...cuma menanti masa jew.huahuahua

Ok stop untuk itu....neh pasal nak raya....

Bercadang nak g shopping dengan ma Ethan for ma family n his family...

Kaler tema nak bagi sama....design pun maybe nak sama jugak.macam best jek!hehehe

Macam last year pun shopping untuk dua family jugak..tp lain2 kaler la...

Tahun nie kalo boleh nak bagi sama...tambah2 bila dua family nak bersama kan....weee!!!

Gedik sekejap! dah la...malas nka citer...nanti sambung....

Nak gik kemas rumah jap.huahuahua....sambil2 nak pikir kaler ape nak tahun nie.hehehe



Tatatatata....................................





**Sambil2 layan hindustan..... ^^, hik3



@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!