Thursday, October 28, 2010

"Cincin tunang di hari pernikahan!"

Perlu kew bertunang sebelum kawen?Bertunang sama dengan hari akad nikah xsalahkan?
Sebab bertunang adat je kan bukan perkara wajib kan....hmm jadi kesimpulannya,Aye xnak bertunang!
Mr. Qifa pun cakap xyah tunang..hehe baek kan die.memahami kehendak hatiku..lurve u sayang!
Mahu cincin tunang tapi xmahu bertunang!hehe

Sebabnyer, Aye nak sekalikan tunang and nikah di hari yang sama...menarik gitue..
Lagi plak..orang cakap bertunang neh banyak dugaan..kan..
Jadi xsalah kan kalo tunang sama ngan hari nikah.
Di samping itu juga dapat menjimatkan tenaga n paling penting bole cut cost!hahaha

T nak baju cam neh masa tunang+nikah..simple kan...idaman kalbu!hehe
Aiseh..xtau la kenape kan...2 3 hari neh Aye asek nengok gamba orang kawen..gamba orang tunang...gamba pelamin gmaba hantaran...gamba baju nikah baju tunang sume...alahai...bole tengok jela..cuci mata!hak3
Rasanya sebab terpengaruh dengan musim orang nak kawen neh kut..hehehe lawaks! Teringin gak nak tengok2...mana la tau leh wat reference tok masa depan kan.hihi =p

No comments:

Thanks n lurve all!!!