Wednesday, November 24, 2010

Thanks so much Dear!hehe

Hehehe pagi2 bila kak je Aye punya blog neh dah buat Aye senyum sorang2..huhu sangat terkejut pun ade sangat suke pun ada.hehehe sebabnya? haaa cuba teka.....lamaran kawen? xda2...dapat adiah?bukan2... Aye senyum n gembira sebab ada la hamba allah neh view page Aye neh..hehehe nak tau sapew? Aye pun xpasti...Tapi Aye komfom sangat die yang view..hehe thanks sayang bazirkan masa kat halaman rumah buruk i neh..hahahah jeng....jeng...jeng....sapa la tue ea? Dari jauh I rindu u...pulanglah cepat!t bole jalan2 dengan kite orang kat sini.planning banyak neh..nak g picnic kat air terjun.nak g makan strwbery kat genting (genting pun ada strwbry taw.jgn xcaye.hihihi)..nak g theme park.kah3...mesti hangin jek dia xle ekot...awwww jangan marah2 taw.hehe ape pun thanks sayang view my page...t i update kami punya aktivity dis wkend kat sini kay..hehehe xle ekot tapi tengok pun jadila kan.. (= Tue la...dok jauh sangat sampai ke sunderland sape suruh..hehehe cepat2 bis blaja balik join kite orang kay.hehehe ape pun kami windu kamo sangat2!....take care dear..study smart xpyh study hard.hihi =p


















* Kepada kamo nun di uk...take care taw. windu kami kat sini selalu. n kalo nak tau Aye sudah bijok habiskan masa terluang di opis dengan berblogging.heheh selalu2 lah berkunjung ke sini k..hehehe walaupun xda yang best.hik3*



@...Sha Awifa...@

2 comments:

kina said...

love2....from me
muchhhh
comey nya....sweett
ni jd jeles n rs nk blik skrg jugaakkkk

shawf AM said...

lurve2...mish u so much dear!hmm =(

Thanks n lurve all!!!