Tuesday, February 8, 2011

A........to........B!!!

 Hey.....hey....hey.....

Bosan plak kat umah time2 orang gik keja aye pulak dok terperap kat umah....ahahaha
Itu la sapa suh amek cuti panjang2...kan dah bosan..huhu padan muka aye!hik3

Cuti seminggu aye balik kampung..memang cuti sepuas hati kat kampung..tenangkan hati..tenangkan fikiran...segar jek rasa....

Setelah seminggu di kampung..macam2 telah aye fikirkan dan pertimbangkan....antaranya soal masa depan serta hala tuju hidup aye 2 tahun akan datang.....setelah melalui perbincangan dari hati ke hati antara kedua orang tua serta yang tersayang....maka segalanya jelas apa yang harus aye mulakan dari sekarang.....


Bermula dengan A....aye akan melangkah terus hingga B,C n sampai la Z......dan disepanjang perjalanan itu nanti....aye rasa aye dah bersedia untuk menghadapi segala rintangan dan dugaan yang mendatang...aye rasa aye dah mature untuk pertimbangkan yang mana baek dan buruk untuk masa depan aye...huhu


Lagipun...ma parent tak kisah apa keputusan aye...bcoz hidup aye memang diberikan 100% kepada aye untuk tentukan apa yang aye mahukan...termasuklah soal kerjaya,pilihan hati n segalanya...cuma aye perlu mintak pendapat baek buruk tentang sesuatu keputusan akan aye ambil nanti....


Aye bangga dengan family aye skarang...kalo orang laen xsuka pun aye tetap xpeduli...lantak korang ler!!kami xpenah sebuk hal korang so korang xpayah nak pelekeh family orang laen....sebab kami xpenah kisah pun ape korang buat....saya bangga dengan mak n abah saya!!!!!! (ahaha lari tajuk kew?)


Bermula dari hari ini and saat ini..aye akan pastikan setiap langkah yang di ambil adalah yang terbaek dan di redhai....aminnnn.....





 **Bersyukur kerna memiliki family yang memahami... =)





@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!