Thursday, February 24, 2011

Idaman Hati ^^


List mender2 idaman hati..huhu





Saya nak Mini Cooper....xkesah la 10 tahun akan datang kew saya akan usahakan juga nak beli keter  neh....hehehe apa leh buat..idaman kalbu kan!hihi




Saya juga nak bungalow ini punya besa. Best apa...leh sumbat sume sedara mara kat umah....hehehe kalo time kenduri kendara sume leh lepak tido ramai2...wah...bestnyer..hihi ^^ anak xramai tapi rumah besar xpe kan..hihi =D





Bila ada office sendiri yang besar dan kemas serta complete perabotnyer mesti selesa and lagi bersemangat nak kerje kan..hehe itula yang jadi idaman....hurmmm 1 day saya nak memegang jawatan besar and ada office besar...pas tue ada PA sendiri...wow!!amazing!!!hehehe




Patue kan...bila dah ada famil...and dah ada anak...aye nak benti kejew and bukak restoran sendiri...wow!!!idea yang hebat...neh idea bersama yang telah dipikirkan dgn Mr. Q...hehehe of coz la aye nak jadi big bosh...hehehe bestkan...aye nak wat restoran yang nampak macam exsklusif tapi harga berpatutan...fizikal nmpak cam mahal..tapi bila makan murah2 jew...best2!!hehehe





Bila biznes dah smooth jew kan...aye  nak beli keta untuk family lak..hehehe alphard la...hehe leh muat family aye and family Mr. Q skali..nak gik bercuti leh hangkut suma skali..bestnyer,,.... =) hihi xsaba rasa nak usaha dapatkan suma neh =D






Bila sumer dah complete an...aye akan hidup dalam suasana happy family...bestnyer!!!! ahli keluarga suma selesa aye pun senang hati..hihi =)






Paling menjadi idaman kalbu ialah nak hidup dalam happy family....suka suki riang ria....best2!!! suma berkumpul sama2...and meneruskan setiap langkah dan waktu sama....mencorak kehidupan sama2...share problem sama2...bestnyer =) ^^







**Sangat xsabar untuk melalui detik2 terindah ini   >^^<

 (berangan petang2 time hujan sangat la best!hihi)




@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!