Wednesday, March 16, 2011

Penjelmaan semula....

Lately, malas giler nak update blog...banyak bende nak citer tapi kerajinan agak kurang untuk menaip..hehehe besa la...dah memang xbape nak rajin...bertambah2 tak rajin la jadinya......

Act,bukan xrajin sangat cuma dalam proses menyesuaikan diri dengan perubahan serta pembikinan semula...wah2..dah macam wat movie plak..hik3.Besa la..ape pun ayat jena gempak..walaupun citer xde la best pun...citer yang xbest akan jadi best kalo ayat tokok tambah tue best....macam wat gosip lew...ngumpat ke kan...benda yang jadi sket ja..tapi citer berbakul..biasa la tue..dah paham sangat dah...(kadang2 ada terbuat jugak!hee)

Selama menghilang kan diri neh...aye menjelma kembali dengan segala yang baru...cuma perangai je xbaru2 lagik...hehehe slow2 kayuh la kan..mana bley semua nak buat serentak...xmenang tangan seh....1 by 1...lama2 t okay la kan...cuma...kadang2 aye terkilan sket...kenapa yer..kalo kita nak ke arah kebaikan mesti ada suara2 sumbang kat blakang...erm...dunia2....

Cukup!!!citer sal sekeliling...cite sal aye plak...heee aye nak teruskan apa yang aye buat skarang...moga2 diredhai di jalan yang benar.....bia la apa nak jadi..aye suka dengan keadaan aye skarang neh...senang hati rasa...teramat senang hati....heee gembira suka suma ada sebab ada penyokong di belakang...thanks so much kepada yang berkenaan...macam mana skali pun aye dia tetap terima aye seadanya....mungkin itu cuma skarang..akan datang siapa tahu...tapi aye xkan rasa menyesal sebab aye bahagia dengan dia.....

Setelah menjadi yang baru..aye akan terus memandang kedepan dan terus mencari yang baru....sejarah semalam mungkin amat teruk dalam hidup aye tapi xsemestinya aye xboleh menjadi yang lebih baik kan di masa akan datang....aye akan berusaha...menchantekkan dari segala segi yang kurang chantek.....sebab kesempurnaan seseorang bergantung kepada diri sendiri....mahu atau tidak...usahakanlah...kalo pemakaian jek chantek tapi laen2 aspek xchantek...xguna juga...semuanya perlu diselaraskan...tak gitue???


Hmmm....ku berharap saat ini serta akan datang bisa mematangkan aku....aminnnnn




**Thanks KAMU sebab disisi saya walau apa pun yang terjadi...




@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!