Wednesday, May 4, 2011

Anniversary special gift.

Walaupun dah lepas seminggu tapi saya nak jugak update kat sini. Biar la kalau ada yang tak suka.hahaha saya punya suka la....sebab saya suka!muahahaha tapi mesti orang akan cakap camni kan.... "eleh,macam dia sorang jew ada bf...!!!" haha bia la saya nak citer gak....!!! at least,bila lama2 nanti bila bukak blog boleh ingat macam2 balik kan..heeee

Kami punya annivesary last week..tapi 2 hari lepas tue baru dapat gift from Mr.A....hohoho xkesah sangat sebab saya tak mintak pape pun...tapi dalam hati berharap jugak nak dapat sesuatu.hahahahha jeng..jeng...jeng....tapi saya dapat jugak hadiah mender alah kat bawah neh...







TQ sayang bagi saya jam nie...!!!suka sangat!!!! ^^,

Saya akan jaga jam neh baek2..macam saya jaga awak.taw3!!!hehehe

Saya jaga awak???macam takder jek...sebab awak yang jaga saya..kan3???

TQ sayang....sangat2 suka hadiah neh...hehehe malu la *_*

Tahun depan bagi lagi yerk....hik3 @_@


.............Mecacehhhh...........




**Sekecil2 hadiah boleh menyebabkan hati si penerima sebesar2 dunia..... (^^,)  hargailah!!!




@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!