Thursday, May 19, 2011

TIDO@TERtido dalam wayang.

Hari selasa bersamaan cuti hari wesak.

Malamnya iaitu isnin malam lepas balik kerja terus nak gik tengok muvie...

Tengok reramai la....dengan cik Izyanti n BF...

Tengok citer KONGSi yang xbaper best and FAST 5 yang sangat2 best.

Lagi best bila aye tido dalam wayang masa citer FAST 5.

Kononnya best tadi tapi ku selamber jew TIDO dengan sengaja.

Bukan TERtido taw..tapi memang sengaja tido.hahahaha

Sebab ku dah tengok citer tue.al konon nak tengok ke-2 kalinya la.

Disebabkab citer tue koi 12 tengah malam...mataku pun rasa cam xmampu nak bukak lagi.

Terus jela pejam mata sampai habis citer tue.hahahahah

Konon siap tapaw ayam grg mcD lagi nak makan sambil tengok mobie...

Siap popcorn lagi taw..jangan xtau.tamak gilew nak makan.

Last2 ayam ke mana popcorn kemana mobie kemana aku kemana.hahaha xleh blah btoi!!

Popcorn siap beterabur jew kat lantai.hebat gilew kan!!!

Sedar2 dah habis jew citer..hureyyy!!!!

Diowang jela layan citer tue sampai habis.hahahah

Tapi xrugi sangat la sebab ku dah tengok dah...

Sementara nak tunggu citer FAST 5 koi 12 kami tengok citer KONGSI koi 9 malam.

Sumpah xbest kot!!!!

Hero jew hebat tapi jalan citer cam hampeh.rugi plak rasa gik tengok citer tue.huhu

Tue yang membuatkan malas nak tengok citer melayu.bukan nak jatuhkan filem melayu tapi memang sangat xberblaoi kalo tengok citer melayu...ending cam budak sekolah punya citer.hurmmm macam mana nak maju!huhu

Lepas habis citer KONGSI tue kami melepak kat luar tunggu citer Fast 5 plak....

sesambil dok tunggu jadi la gedik sekejap.hahahaha







Lepas di tapis..nie jew koleksi yang bolah di tayangkan.hahahahha


Cukup2..jangan merepek lagi...

Takder sape nak dengar kau merepak...blah!!!!

shyuhhhh....syuhhhhhh....




**Kalau dah tau mengantuk and x tahan berjaga...jangan la dok galok nak tengok midnite mobie!!!hahahaha




@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!