Wednesday, July 27, 2011

Minus One.

SENGAL.......&.......JANGGAL.

Terasa sangat kowt bila time nak makan...Rasa cam rongak je kat belakang..Rasa tak puas je mengunyah..heeee

Hebatnya ciptaan Allah....Hilang satu je..bukan suma pun...Tapi dah rasa tak selesa nak mengunyah.. ^^,

Takpe..lama2 t akan biasa la tue kan...Sib baik la kat agak dalam position dia..

Kalo kat depan komfom2 lepas nie senyum ttp mulut.hik3

Yang penting dah tak sakit lagi nanti.....Bulan puasa akan datang bole makan dengan senang hati.heee

Tapi ada lagi sikit nak g betulkan...lepas tue komfom2 xde lagi sakit gigi. i'allah..

Budget kao lebih bole la buat macam2..hehehe bukan ape...

Kesihatan gigi kena jaga jugak..baru sekarang sedar..

Sebab xpenah gik cek gigi pun dari kecik. TAK PERNAH ok!

Semalam 1st time g cabut gigi kat kinik...kalo x bia je sakit pun..Sebab TAKUT punya pasal..sanggup tahan....

Sampai dah tak tertahan baru la g jupa Mr. Dentist.itu pun gigil2 je semalam.hehehe

Lawak gila!!!...penakut ok...sangat2 takut kalo bab2 ada guna jarum neh.heeee

Nampak je cam ganas kan..tapi ceis...penakut gila!!!hahahahah

Masa nak pergi semalam budak2 opis dah dok cite pelik2 nak bg ak takut...

Memang takut lew...g kinik tuee..sampai2 je rasa sejuk kaki...hehehe

Lepas tue..jupa doc tue...dia cucuk ubat kebas suma...pas 2 cabut xde rasa apa pun..

Apa yang aku takut sangat sebelum nie pun xtau la.hahahahha lawak sangat2!!!!

Ada yang suh gi kinik kerajaan...murah katanya...

Memang la..sapa xnak yang murahkan...tapi bagi ak bia la mahal sikit janji tak sakit and cepat prosesnya dahla..hehehemahal ke murah ke lain cite la...hehehehe

Haish...dah hilang 1 batang...yang tinggal kena jaga la betul2...

Nanti main kosong le kalo xjaga..kan3... ^______^






**Kinik Doc. Zainal...sangat best doc dia bagus je wat keje..hehehe lemah lembut je.heee nnti komfom nak g lagi..


@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!