Thursday, May 10, 2012

On standby Mood.


Alhamdulillah...cuti kawenku dah approved....

TAPI......................

Kena on standby jugak takot2 ada benda urgent....

So, nak tak nak aku iyekan aje lah kat my boss....

BOlehkan aje.....hahahaha

Bosku dah siap warning dah...jangan time tue gik haneymoon plak...

Susah nak contact....hehehehe

Baek boss... 11 & 12 June tue memang aku on standby jela...

Ready jew kat Banting time tue.huhuhu

Takpelahkan...on standby pun xpe...sebab dekat...

Kalau aku kat PERAK nasib la....memang xdapet nak nolong.hehehe

Apa pun TQ boss sebab dah approve kan cuti saya...TQ so much!

Sekarang aku dah dalam mood bercuti..muahahahaha

Tak lama dah....22 Days to go....wah!semakin hampir neh.heee

Kad bolom bagi sama officemate ku...ada yang dah tanya2 mana kad...

Sebab rini baru dorang tau aku nak kawen.heee sume pakat2 datang kat aku and cakap congratulation.

Hahahaha merah muka aku kejap...MALU der!hehehehe

Apa pun, kad akan aku bagi 1 week before majlis la...bersamaan sehari sebelum aku cuti.hehehe

..............................................@===@.............................................


Minggu neh balik Banting...sebab nak uruskan beberapa perkara yang belum selesai.huhu harapan agar semuanya selesai minggu neh jugak lahkan....heeee

Antaranya yang perlu di satel kan ialah :-

  • Baju kenuri masa kat belah Lelaki.
  • VIP doorgift untuk belah L & P
  • Tudung aku untuk majlis kedua belah pihak
  • alat make up perlu di beli... (make up sendiri je)
  • Bunga telur
  • Bunga tangan
  • Hiasan dulang hantaran
  • etc
Macam2 lagi neh aku nak satelkan...fuhhhhh semangat... ^^)

apa pun semoga segalanya berjalan lancar.ameen.....







3 comments:

RiEsA said...
This comment has been removed by the author.
RiEsA said...

uish....menghitung hari nampak..hihi

Shawf AM said...

nmpaknya cam gitu lah.dah berdebor-debor neh.hahahaha

Thanks n lurve all!!!