Monday, August 27, 2012

menyepi.....

Sedar tak sedar...dah seminggu kita menyambut hari raya aidilfitri....

Alhamdulillah...syukur......kerana masih berkesempatan untuk meniti hari2 yang mendatang.....

Hariini, aku dah mula bekerja...membusykan diri yang tak berapa busy di opis nie...heehee kerja banyak..tapi aku masih dalam mood bercuti...so, kerja sume tak jalan la jawabnyer....hehehehe

Dalam dok termenung neh....tetiba terpikir nak kekuarkan produk baru untuk bisnes kecil-kecilan neh....hehehe apakah produk itu.....???

Terasa nk kekuarkan Simpul Kaseh plak....aku sangat suka makan....and suka juga la membuatnyer,,.....hehehehe insyaallah...ada rezeki nanti aku akn buat jual...bukan untuk hari raya jew...untuk hari biasa pun boleh order punyer.... ^^,

Balik bincang dengan En. Suami dulu...baru boleh buat keputusan nak buat jual ke x kan...heheheh sebab En. Suami tukang promote nyer...hehehehehehe


Dalam sibuk memikir nak tambah pendapatan, baby pun dah makin besar.... ^^, dah membuatkan ibunyer semakin excited....babahnyer pun tk kurang juga.hehehe bulan depan dah kena start pegi check up..... heeee berdebor-debor rasa.....tapi sronoks!!!!

Alhamdulillah.....rezeki aku n En. Suami....dikurniakan bakal cahaya mata tanpa dirancang....kami takde nk planning2 pape....rezeki...terima seadanyer.... lagipun memang niat di hati nak timang cahaya mata awal.....alhamdulillah.....

Semoga segalanya berjalan dengan baik...semoga kandungnku sentiasa dilindungi dan dirahmati allah......semoga baby sihat sentiasa.....ameeennn.....

Dalam usaha mencari pendapatan tambahan untuk menyambut orang baru...semoga kami suami isteri dimurahkan rezeki.....ameenn...





** EN. Suami...terima kasih untuk segalanya....












No comments:

Thanks n lurve all!!!