Sunday, January 6, 2013

MORNING SUNSHINE




Alhamdulillah.......




Selamat pagi chenta.......




Kesegaran terasa bila bangun pagi nie......sebab aku dah cukup@telebih tido.hahaha semaam awal aku tido....pukul 9 dah hanyut.....en.somi balik pukul berapa pun aku tak tau....huhuhuhu




Pagi nie siap2 nk gik hantar adik iparku ke UniKL.....register untuk student baru.....dari abang sampai adik semuanya keluaran UniKL.....haahaa kakak ipar pun kluaran UniKL gak......sepesen jew  semua........



Tak kisah lah di mana pun....janji ada minat nak belajar dah lah......kalau sampai k oversea pun tapi kalau tak minat tak guna jugak kan.huhuhu



Dah lah.....nk gik siap bersiap.....nak iron baju.....mom in law dah siap wat cokodok pisang lagi.hahaha




Aku jew baru tehegeh2 nak siap.huhuhuhu



Tatatatatatata........
















**selamat mendaftar sebagai student baru kepada semua warga UniKL yang mendaftar hari ini........chaiyok......chaiyok!!! ^__^♡♥♡♥





No comments:

Thanks n lurve all!!!