Wednesday, August 13, 2014

Laksa untuk Kenduri

First,

selamat hari raya maaf zahir batin.


Second,

Rindu sama blogku nih...lama xziarah  kt sini.



Jemput beraya di rumah....kuih raya banyak lagi..hihi kalau nak makan sedap sila bagitahu awal2 nak datang,....so bole la masak best2 sikit....hihi


Masa hari rayA, menu utama laksa. Wow! Jangan xpecaya...5kg laksa laku kaw!huhu unexpected. Aku ingatkan ramai xsuka...ghuper2nyer ramai peminat..hihi


So, dah di order untuk next event masa hari merdeka...untuk family punya kenduri....tunggu jela saat itu...xtaw bapa banyak mau masak....huhu ghasernyer dah bole buat catering laksa untuk majlis dah neh....hihi periuk besor2 dah ada...untuk 100 orang makan tuh dh bole dah...hihi


Lai2...hihihi sapa nk order sila mai umah....bole order untuk birthday party ka, kenduri doa selamat ka...kan...boleh di runding...kah3 pomote2!!! (Macam bagussss!)


Teringat masa birthday party ufairah...laksa jugak di jamu untuk para tetamu...hihihi memang dah jadi menu wajib untuk setiap majlis...hehehehe


Aku neh memang peminat setia laksa. Hari2 makan laksa pun okay. Bole survive punya....masa umur 10 tahun aku dah terer masak laksa....haishhh memang peminat gila2 punya.kih3


Tetiba rasa macam nak bukak stall depan umah juai laksa.kahkahakah! Bole laku kew??? Kalau laku nak jugak aku try....aku pun free je tiap masa..apa salahnya mencuba nasib kan..mana tahu rezeki anak....heeeee


Pepagi citer bab makan....lapo plak perut aku neh. Jum breakfast....hihihi anak masih tido...so, ibunyer nak menyelongkar periuk kejap.muahahaha








No comments:

Thanks n lurve all!!!