Friday, November 12, 2010

Sekelip mata........habis!

Banyak mana pun kita ader mesti bole habis dengan sekelip mata. Wow! sangat2 hebat kuasa duit kan..Sume benda pakai duit. Masuk toilet pun kena bayar.hehe Xde yang free la...hmmm nak dijadikan cerita. Last week, Aye ade la wet lebih2 sikit... Pas tue Aye Ajak Mr. Q gik menghabiskan. Haha so..memang cepat abis... and sekelip mata jew..Hehe tapi Aye boleh berbangga lagi la sebab habis ke arah kebaikan. hihihi....


Beg neh Aye beli dengan isi dalam die...ratusan jugak la.
xpadan dengan kecik cinonet.huhuh


Ini la isi kat dalam beg tadi..hehe pink lagi taw!hihi

Haa..jeng2..ini plak isi kat dalam dia. Anting2 jew tinggal.
yang 1 lagi Aye dah pakai.hehe
 
Ini la yang sepatutnya ada dalam bekas satu agi..
Tapi berada di kaki Aye dah.hehe

Ini je yang Aye shopping tok Aye...Xda laen dah..hehehe dah minat..kena beli juga la kan. Tapi bagus gak beli mender cam neh...duit tau ilang ke mana kan. xda la hilang xp punca... t bila2 terdesak jual laku agi kan.heheh kalo beli laen guna sampai hancur la.jual xlaku dah. Hehe  and Aye belikan sesuatu untuk Mr. Q. Mesti kena beli...hadiah tok dia.hehehe

Kat dalam fitting room. sempat agi posing kan.hehe

Dan ini juga...sangat lembut dan selesa di pakai.hehehe

Puas hati bila bole belikan yang tersayang sesuatu...Hehe sangat suka.. tambah2 g shopping dengan Mr. Q. sangat best sebab dia pun kaki shopping gak cam Aye.hehehe Thanks sayang!



@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!