Friday, November 12, 2010

Terkenang kisah semalam....

Hahaha pagi2 lagi dah buat Aye tersenyum sendiri..Lawak bila dikenangkan kembali peristiwa "semalam".Hihi memang cam nak gelak pecah perut... Cite die cam neh... Semalam kat umah pas balik keja kan... Aye dengan rajinnya nak masak untuk dinner... Petang tue kan Aye ade post cakap xsabar nak balik umah kan..Haa memang sangat xsabar sebab Aye nak masak spesel.... memang spesel habis la. orang kata 'kalo maak metua lalu blakang pun xsedar la'.hahaha

Ini la lauk yang Aye masak malam semalam.
 Malangnya,excited sangat nak makan sampai lupa nak amek gamba dulu.
 Dah tinggal kepala baru sedar.hahaha memang kusyuk giler makan.
 Ini 'ikan pekasam goreng' benarnyer.hihihi tinggal kepala jew. Badan dah lesap.

Ini la ghupernyer masa belum digoreng. 'Ikan Pekasam" homemade taw..
Haha Aye wat sendiri taw. Jangan xcaya! Lepas neh nak makan xpayah beli.
Leh buat sendiri. yehaaaaaaaa........Aye xcaye Aye berjaya experimen neh.hik3

Masa kat opis Aye terpikir nak balik goreng 'ikan pekasam' neh. Dah seminggu Aye wat tapi lum try goreng gik. sekali goreng sedap la pulak. Hehe xsia2 menuntut dengan mak. Sib baek jadik. Takut gak kalo xjadi kan.hehehe kalo xjadi cik pah la makan jawabnya.huhu sib baek jadi so nanti leh buat lagi. My fevret jugak la ikan pekasam neh.hehehehe

Tamat la kisah semalam. kenyang perut tidur lena sampai pagi.hehe



@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!