Monday, November 8, 2010

"TAKERS"

Last Friday, Aye and Mr. Q kuar le jenjalan. Setelah penat ulang alik Genting-KL Mr. Q ajak Aye tengok mobie..Aye pun jumkan jew.hehe sian die penat ulang alik site kan.Kua la nengok mobie dengan Mr. Q neh. Hilang jugak la penat dia kan...Gile xpenat, baper minggu dah dia dok asek ulang alik gik site. Kalo Aye mau termuntah tengah jalan dah.hahaha.weks! Sian dier. Tapi dah kejer dier cam tue nak wat cam mana kan. Bila free Aye teman ah die jalan2..heee......kurangkan tekanan kejer die.hee baekkan Aye?

Dia ajak nengok mobie dekat satu tempat neh. tempat biasa kite orang pegi la.hehe Mula2 mau nengok citer unstoppable. Tapi tinggal midnite jew. petang xder. so,tengok la citer Takers...Dah berkurun dah kua cite neh kan tapi kite orang baru nak tengok.hehehe besa la.Jarang masuk wayang. Lepas habis nengok mobie Aye ajak Mr. Q gik J.CO.Nyum3 Aye sangat suker J.CO.hehehe

Bole tahan la citer die...huhu
Cite die best jugak la..Tapi Aye lagi suker tengok RED.best sangat.hehehe Takers neh biasa jela.Tapi penuh aksi mendebarkan.Aye plak yang suspen lebih tengok cite neh.hehe bagi Aye cite neh best jugak la..laen orang laen pendapat kan. Aye and Mr. Q suker RED agi la.hehe tapi Aye suker Mr. Q. Memang dah jadi habit dia... Bila habis je nengok 1 mobie tue dia mesti meniru gaya yang ader dalam citer tue..Dok esoknyer xder lagi dah gaya yang dia tiru.Hahaha Hanya untuk 1 hari jek. Lawaks die neh benanyer..hehe tue yang buat Aye suker die.Kelakar.hahaha sagat comel kalo die tiru gaya2 pelakon dalam sesebuah cite tue. Sayang2..hehehe Macam mana pun awak, saye tetap sayang awak!hehehe


@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!