Tuesday, November 2, 2010

"Wrong Number!"

Sengaja tekan atau salah tekan! Ntah la..susah nak tafsir.... Kalo salah xkan la sampai banyak2 kali kan.... Sengaja tekan kot! (suka suki je wat andaian sendiri) haha Aye sangat suke buat conclusion sendiri tentang sesuatu... (dalam hati jew..) Kenapa? Bagaimana? Dimana? Macam mana? Siapa? Bila? haha sangat teruk! Tapi bagus juga sebab Aye akan tau juga nanti ape yang Aye pikirkan tue betul setengahnyer. hik3 bukan perasaan sendiri jew. Betul! Ia akan berlaku nanti..hehe

Tau tak..sampai je opis pagi tadi Aye baru tercarik2 nfon...so tengok2 jew ada 3 SMS & 5 miskol. haha perlu tau sesuatu tentang Aye... Balik keja terus campak handbag kat tepi (termasuk la nfon skali) then kemas2 diri terus tido.haaaa bad habit kew? haha Aye rasa x kot..besa jew...hihi sebab bila tido awal potensi untuk Aye bangun awal sangat besar.. Ops! telanjur sudah.... laen nak citer laen diciter plak.

Berbalik pada 3 SMS & 5 mizkol tadi...Aye naek heran sebenarnyer.. bukan ape la, dia punya SMS macam die kenal Aye jew... padahal tah sape2 tah...Aye xkenal pun. Tapi cam lawak ah bila baca SMS die...

SMS no 1....dia cakap " Tolong jawab b"....Hoho 'b' tue sapa la plak...xkan Mr. Qifa plak..tak penah die Panggil Aye 'b'. kite orang men blasah panggil nama jek.lagi brutal best sket kan.haha Aye dah start senyum seinchi (Aye baca sms neh masa kat opis pagi2 buta.time tue la baru tehegeh2 carik nfon)....lawaks!

SMS no 2....dia cakap "Jawablah cepat!"...haha memang sampai besok pun Aye xjawab.Dah lena dibuai mimpi dah time tue. padahal baru koi 10.30 pm..awal an Aye tido..masyuk! Kalo xlena pun xda maknenyer Aye nak jawab.haha

SMS no 3....dia cakap "Ape xjawab2 neh! No i x kuarlah" haha sengal!no xkuar?Ade jew no die kat SMS...hehe tah sape la yang tengah gado dengan aweks neh..sebabkan nak pujuk sampai salah2 tekan nombor.hahaha lawaks!

Aye dah senyum sampai telinga. Kelakar sangat rasa kadang2 bila terbaca sms orang laen...hehe macam2 kerenah ade..Ayat macam2 jenis ader. ade yang pelat ade yang manje ade yang ngader2,..hehe tapi sweet sangat. And Aye ngan Mr. Qifa suke cakap pelat. Mr. Qifa penah kuarkan statement baru2 neh... die cakap cam neh "Apit belajar cakap pelat ngan Aciah la..sebelum neh xpenah." hahaha nampak sangat Aye yang ajor die cakap pelat..Aye sangat manjer dengan Mr. Qifa. Tersangat2..tue yang habis kua pelat jek..cakap cam tanak-tanak (kanak-kanak) rebina jew.hak3 sangat suke sebab die layankan jew Aye nyer pelat.hihi ape pun xkesah janji happy bersama... (",) adat la dalam dunia bercinta.hak3


He always protect me!


@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!