Monday, February 14, 2011

Antara Cincin Dan Gelang....mana satu jadi pilihan....


Untuk nikah...which 1 do I prefer most???hmmm


CINCIN???



Or


GELANG???



Susahnya nak decide nak mana 1......hahaha

Rasa macam nak sume...... =)

Kalo mintak 1 set complete bole tak agak2?hahahahah

Sangat demanding kan...heee =)

Once for a life time...xsalah kan???

Hehehe komfom En. Qifa garu kepala kalo baca neh...hik3

Luruh segala bulu ketiak kalo memikirkan citarasa aye neh..ngeh3 =P



**Sebabkan aye xde majlis tunang2..n dah jimat 1 cincin...xsalah kan kalo berabis untuk akad nikah??heee



Ahahaha saja wat kecoh...gaya macam esok je nak nikah...hohoho tapi neh planning untuk masa akan datang...xsalah kan planning awal2...senang skit...xda la t susah hati budget lari...so,planning awal2 and sediakan duit awal2...

Hehehe paling penting n semestinya duit sendiri OK!...xnak ah kawen harap duet mak bapak....cukup la dah penat sara aye masa blajar dulu....nak kawen pandai2 la aye nak hidup....huhu carik la celah mana pun..janji wat kenduri guna duet sendiri....baru leh berbangga..ahaks =)

Bagi aye la....sangat malu if kita yang nak kawen tapi sume pakai duet mak bapak...wah malunya saya!!! cukup la susahkan dorang masa blaja....xnak lagi susahkan dorang..cukup la...heee sendiri gatai nak kawen sendiri cari lahkan...hihihi (kes tue xkawen2 agi...duet kumpul xckup2 ag...muahahaha)

Banyak benda aye skip untuk majlis aye nanti...hehehe nak tau apa...nanti kita tengok apa yer...hehehe bukan apa...bia la suma mengikut kemampuan....xyah nak grand brilian sangat tapi duit xdor...hoho simple2 sudey....tak gitue??

(Jauh melalut dah neh..rasa td cite sal cincin n gelang jew...hahahahha)


Aye rasa t untuk nikah aye nak set complete la.... =) bestnyer ^^ hik3

Best kalo dapat....kalo xdapat terima jela apa ada..heee

Jangan berangan lebih sangat yer Cik Sha.....

Apa pun kena berbincang dengan tuan yang nak kua duet dulu..wakakaka

Kalo x...pakai sauh kapal jela wat rantai..hahaha =P



*Dalam minggu neh nak g TOMEI...ada wat tempahan bracelet last week...weee ^^ tunggu dia kol je kata dah siap...very da excited nak g amek neh...macam mana la hasilnya yerk...hihi =D Thanks En. Qifa!!!!




Lebih kurang cam nie la bentuk dia..tapi lagi unik rasanya..hee ^^






@...Sha Awifa...@

2 comments:

selipar biru said...

cantiknya gelang..
hehe

semoga shawf dan encik-bulu-ketiak-luruh kekal selamanya..kekekekeke

limau kasturi said...

cantik gelang dik..
nk pinjam.. hehe

Thanks n lurve all!!!