Monday, February 21, 2011

Demam mobie... =D

Kira-kira dalam seminggu jugak aye tak singgah blog aye neh..nak kata buzy memang tersangatlah buzy....jangan xtau yerk...wanita berjaya...muahahaha propa je suma tue......agak buzy lah..tapi bukan buzy dengan kerja tapi buzy mencuci mata...hehehe CUCI MATA????

Skodeng???uits...xda lew sampai skodeng menyekodeng....aye buzy melayan citer korea.....hahaha hobi baru...nak wat cam mana kan.....cam gitue dah lew....bila dah start tengok mula la xle brenti....xtaw la intenet aye bulan neh kena bayar berapa....asek topup volume jew....nape topup???mau tak topup...aye nengok on9 kan...cepat gilew habis....tau2 je sampai notification dah sampai limit...damn it!!!hahahah apa lagi...dengan xda rasa bersalah terus aye topup agi...hurmmmmm =( ujung bulan menanggung le beban nak bayor..hahaha padan muka aye!!!!

Apa pun aye dah khatam cite SECRET GARDEN yang digilai ramai dolu2....orang laen dah berzaman tengok...aye baru tehegeh2 nak tengok..heeee besa la...kadang2 aye ketinggalan zaman sket bab cite2 neh...kadang2 laju jugak mengikuti perkembangan semasa..bergantung la kepada mood serta keadaan semasa aye...hehehehe




Semalam aye dah khatam citer jepun lak...citer GOOD LUCK!...hehehe mula2 tengok cam xbest...skali hamek kau....hero macam hensem kan..tengok ah sampai habis..hik3 (aye tengok cite korea n jepun pun sebab hero hensem xpun heroin cumel..hehehe kalo x,xdernyer nak tengok... =P )





And today....waktu lunch tadi aye dah khatam citer PLAYFUL KISS....hahahaha sangat suka...bab cite neh la aye terpaksa bayar broadband ratus2 ringgit...damn!!!xpe la..janji dapat tengok hero hensem dah la..hik3 =D kalo bab menggedik memang aye ada talent!!siap datang opis boleh gelak sorang2 teringat citer neh...montot betoi!!!yang si manusia kat opis neh plak asek pandang2...huhu malu2!!!




Aye neh cam ginie lew....suka wat satu2 benda tue jap jew....hahaha no wonder kalau minggu depan aye tukar hobi plak...hehehe "CEPAT BOSAN" suits me well.....hohoho sukakan sesuatu sampai lupakan yang laen memang dah jadi perkara biasa bagi aye....lama2 nanti akan cari balik yang lama2...hehehe kan3....cam blog neh la...lepas seminggu aye xbukak..tub2 ari neh rasa nak bukak..hehehe

Cam mana pun...aye nak habiskan jugak koleksi mobie yang ada neh...nak carik lagi sapa ada...share2 la sket...hehehe taw3!!!!




**Misi meneruskan mobie yang berikutnya....Coffe Prince... ^^ hehehe






@...Sha Awifa...@

2 comments:

"..butterfly.." said...

huhuu..i pon xsuke lyn korea melainkan kwn2 kasi push utk tgk...n latest, my huby paksa (diklasifikasi sbg paksa sb asek tnye jer~da tgk blm?da tgk blm...) ;p
citer nye tajuk 'couple or trouble'
bestttttttt---sb hero sweet giler..hahaha

shawf AM said...

ye ke sis....wohoho kena tengok neh...hehe sama la kita.mmbe2 sume ckp best2 cite tue la cita neh la...i pun try la tgk...upe2nyer best..kan terus jadi sawan nak tengok je xbenti..huhu

Thanks n lurve all!!!