Friday, February 11, 2011

'I lurve u' in different style

Act,aye baru pas habiskan baca nobel aA+bB buat ke-2 kalinya..hehehe best citer dia...kena la dengan jiwa aye....kira baca sambil gelak2 kalo part lawak and siap part sedey boleh sedey2 sama la..hehehe bijok kan....sangat menghayati cerita tue....hehehe


Penggunaan bahasa dia pun sangat aye suka...macam mana nak describe ea...tapi aye suka la..cam ganas2 kasar2 sket..hehehe pas tue siap ada bahasa laen agi...tue yang cam tergedik2 sket neh blaja bahasa laen....hahahah


Neh yang aye cari kat google..."I LOVE U" dalam bahasa2 laen...heeee =)


I Love You

Wo ai ni

Ik hou van je

Je t'aime

Ich liebe dich

Aloha au ia'oe

Graim thu

Ti amo

Daisuki desu

Aku tresnasliramu

Sarang hae

Eu te amo

Te quiero

Ya vas liubliu

Tora dust midaram

Taim i' ngra leat

Chanrackkun

Te iubesc

Ek het jou lief

Mai tumase pyar karata hun

S'agapo







Hahaha nie je hasil yang mampu cari..ponet nak cari....nak tau bahasa neh dari mana rajin2 lah google cari yerk...hihihi =)




**Tetiba terpikir la pulak...nak bagi adiah apa ea tok Mr. Q masa anniversary t ea....hehehe =)






@...Sha Awifa...@

3 comments:

"..butterfly.." said...

itu germany! huhuhu
tp awat 'saya cinta/sayang kamu' xdak? uhukz ;p

shawf AM said...

ala cik butterfly....saya cinta/sayang kamu dah ter'miss' plak..ahaha xperasan...

"..butterfly.." said...

ahakz..
lg satu...ptt nye u soh teka tu bwh nye tulis laa'nt dpt hadiah'..
blh la gak aku hadiah seketoi..hahahhaa

Thanks n lurve all!!!