Monday, March 21, 2011

Pengisian hujung minggu.

Musim cuti sekolah baru je lepas kan...hehehe so sepanjang cuti sekolah mesti banyak kenduri kawen..termasuklah kawan2 kita sendiri....

Ada ma fren kawen kat kedah...tapi aye xdapat pegi la...hari dia kenduri aye kerja and jauh gak lew dari KL nak ke Kedah kan...so wish diorang happy n bahagia sampai ke anak cucu la...

Sabtu lepas member Mr. Q kawen....membe x-opis dia..hehe aye pun menyibuk jugak la nak ngikut..lama btol x gik kenduri..hehehe tingin nak makan nasik minyak.

Masa otw tue aye dah kira2...kalo kenduri neh ada lauk ikan masin goreng mesti sodap...tub tab tub tab memang betol ada ikan masin  goreng...wohohoh sedapnya lah makan..hehehe

Tapi xbolew lama2 kat kenduri sebab ada hal laen yang perlu diuruskan...sekejap je kat majlis tue..orang kata tunjuk muka jela..pas tue blah...hehehe





Ini lah pengantinnya....diharap bahagia ke anak cucu..hehehe sweet jew...auwww (xsaba nak kawen..tapi aye xkan ade menda pelamin neh..xminat..huhu)


Lepas meninggalkan kenduri terus menuju ke bukit jalil...diselesaikan apa yang patut pas tue terus balik rumah....balik2 rumah sempat la berps2 dulu...pas tue dalam petang2 sket siap2 nak g jog plak...

Muahaha lama gilew x gik jog...skali jog macam nak tercabut peha...padan muka aye..sapa suh lama x beriadah..hehehe pas tue balik naek tangga umah rasa semacam jek kakiku...huhu

Dalam2 penat berlari sempat jugak la berposing..besa la...hobi di mana2..hehehe






Berposing di Taman tasik Cyberjaya....hihihi di samping menyihatkan serta membantu mengekalkan kelangsingan tubuh badan...gamba2 untuk memenuhkan album turut sama di rakamkan..hehehe

Dah memang hobi kut...pegi la mana jugak..mesti nak gak amek gamba sekeping dua...kalo xde tue memang bukan aye la tue....

Agak2 kan...setiap minggu g exercise kan...body boley maintain langsing x???hehehe walaupun makan xhingat dunia....aye sangat kuat makan..potensi badan nak naek dah semakin nampak..huhu takotnya!!!

Aye sudah memasang azam..nak maintain aye punya berat 45-48kg jew..xmo kurang xmo lebih...hehehe


Apa orang laen nak cakap terpulang....yang saya tau saya nak CHANTEK!hahahaha





(Kelangsingan adalah menu utama dalam kepala otak saya..jadi jangan ada yang nak pertikaikan plak...hahah sapa nak chantek jaga la badan..sapa xnak bio jela cam gitue kan..pastue jangan nak jeles bila tengok orang laen chantek..taw3...)







@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!