Monday, April 25, 2011

Ku lupa!!!!!!!!Sengaja @ tidak???

Huwarghhhh!!!!huwarghhh...sobb!!!sobb!!!!

SEDEY gila kowt...(bengong..bengong..bengong...sambil ketuk kepala!)

Macam mana aku leh lupa kami punya anibeseri yang ke-4

Bersamaan 25 April 2011....

fuhhhhh macam buzy sangat kan!

Itu pun leh lupa...hampeh toi!!hahaha

Tapi aku rasa Mr.Q pun mesti lupa...haha kita serupa la sayang...

Tue la masing2 busy kan..sampai x henggat date2 penting nie...

Pagi tadi bangun dengan selamba siap2 datang opis tanpa terpikir pun date hari nie...

IShk la...sungguh terkilan..awat jadi lagu nie xtaw.hahaha

Sayang so sorry sebab saya lupa nak wish pagi tadi..bukan sengaja taw!!

Betoll2 lupa.....sory dear...taw3?hehehe ^^,


Tak pa la..janji ku dah wish walau pun baru jap tadi koi 12.48 tgh hari...wakakakaka

--------------------------------------------------------------

To : Mr Q...

Happy 4th anibesery dear...moga kita kekal sampai hujung nyawa...

Aye sayang awak...and hati ini hanya untuk awak...hee (muka malu2..ceit!)

Thank u untuk mencintai saya sepanjang waktu ini...

Thank u untuk menjaga saya sepanjang kita bersama....

Thank u untuk bersusah senang dengan saya selama ini...

Thank u untuk mengorbankan masa awak membantu saya...

Thank u sebab sanggup bersabar dengan kerenah saya...

Thank u sebab membimbing saya agar tidak hanyut...

Thank u sebab sanggup bertolak ansur dengan saya w/pun saya sangat degil!...

Thanks u sebab menerima saya seadanya....

Thank You so much...really lurve u...


*Saya akan mencintai awak hingga ke nafas terakhir......


----------------------------------------------------------------



^^, Hadiah xder la tayang..sangat xsempat nak wat suprise.T kita celeb ye tayang...hee awk banje taw..aye lom gaji!hahaha





@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!