Friday, September 30, 2011

Bini-Biniku Gengster.


Last Month lagi aku dah gedik-gedik tak sabar nak tengok cite neh... Aku rasa aku dah terpengaruh dengan citer Korea yang My Wife is a Gengster tue..suka sangat tengok.. Cite ganas yang ada aksi kelakar..hehehehe pastue yang belakon nya comel2 lak tue..hehehe


Bila kua cite neh memang aku la orang paling gedik nak gi tengok..ekot hati memang nak jew gi tengok 1st day dia kua kat wayang..tapi atas sebab2 yang tak dapat di elak kan beserta jadual yang sangat pack...memang tak leh gi la...Ethan cakap tengok weekend jela.





Aku tak kisah pun..tengok bila pun okay..tapi kalo bole memang nak cepat2 lah kan.ehhehe sebab dari last week lagi aku dah beria2 nak gik tengok citer neh...tapi Ethan cakap next week jela kan..bab last week dah tengok cite Johnny English Reborn. lagi pulak tak tau nak selit kat mana bab jadual memang pack habis.


Minggu beh jela nampak free walaupun tak free sangat...sebab aku ada kelas minggu neh..haishh la aktiviti yang tak dapat di elakkan...hehehe tapi takpe...lepas kelas kompom aku ajak Ethan gik shoping sakan siap dengan marathon mobie lagi.hahahaha minggu lepas geram kata kau!!



Lepas tengok cite Johnny English neh aku rasa tak rugi tengok... For my opinion best la citer tue..walaupun aku neh tak suka cite Mr. Bean yang ditayangkan dulu2 yang kat TV tue..hehehe sebabnya kebanyakkan cite die menggelikan tekak aku...boleh dikatakan agak pengotor.hahaha sebab tue aku tak suka tengok.hehehe


Tapi Cite dia yang neh memang aku layan gelak sampai meleleh2 air mata...hahahah walaupun nampak macam lawak bodoh and di buat2 tapi aku enjoy jugak la tengok cite neh...Dari tengok Cite raya Tak Jadi... Menyesal habis sementara nak tunggu cite tue habis...rasa rugi gila kowt..dah la tak best...cite cam besa jew...haissh la..tue yang aku tak suka tengok cite bukan2 neh...hahahaha






Kepada sapa yang tak tengok lagi cite Raya Tak Jadi tue...tak payah la gi tengok..langsung tak lawak. walaupun dalam wayang time tue ada je mamat sorang neh poyo nak gelak sampai tak berenti...kuat pulak tue..macam nak lempang je rasa!!!grrrrrrrrr...geram gile rasa.


Memang geram la..sebab lawak yang dibuat2 langsung tak lawak...hadoi macam mana nak gelak...aku rasa rugi gila masa aku kat dalam panggung tue.hohoho kalo tengok cite lain pun takpe.hahahha penyesalan tiada gunanya lagi!





***Esok nak jugak tengok citer Bini-biniku Gengster tue..kalo tak kompom aku guling2 depan Ethan!hahahah




No comments:

Thanks n lurve all!!!