Tuesday, December 27, 2011

Counting

Macam-macam soklan dah dapat neh..hehehe

paling best ada yang tanya..."macam mana persiapan??"...
wut persiapan..of coz la blom buat pape lagi..kan...hehehe

JUz for simple majlis...so no need la nak buat persiapan yang meriah2 kan...
Simple is better for me... (^__^)

At least we do what we should do...yang xpenting xpayah la nak kecoh2 cakap macam penting...
Benda kalo xwajib xpayah la nak kecoh2 macam wajib je buat kan...

Adat?? yup..i noe adat..tapi kalo sampai meniru agama lain buat apa kan...
Dari nak dapat pahala skit...dosa plak bertimbun kan...

Jadi buat jela apa yang x bertentangan dengan agama..dah la kan...

InsyaAllah...mudah-mudahan suma berjalan lancar...Ameeennn....



*Waitin for dat day to come.... =)





5 comments:

cik nora saniey said...

nk tunang ke sha?

Shawf AM said...

ye cik nora..hehe jmpt la dtg =) ajk datin shapini dtg...

selipar biru said...

tahniah shawf! =D

cik nora saniey said...

congrate sha..pny ckp sha tunang 21hb kn?nora tunang 22hb..huhu camne nk g..bz sabtu 2..hntran xbt pape lg..nnt upload pic ok..

Shawf AM said...

Aina : Tq... =)
Nora : eh..kita pun sama dgn awk jgk..22 Jan jugak..datin pny salah info le tue..hehehe xpe..i'allah kenuri t mai nah...nk kenuri t jgn lupa jemput kami sama taw =)

Thanks n lurve all!!!