Monday, January 9, 2012

Minggu Paling Busy

Sangat Busy!!! Sangat2.....

Sabtu ahad lepas...tak lekat di rumah...kuar pagi balik malam....penatnya!

Penat yang sangat2 penat terasa sampai hari ini...gik opis pun macam okay tak okay je...

Mau tak penatnya.....Sabtu dari KL ke Nilai 3....shopping pe patot sikit sebanyak...pas tue gerak balik singgah Giant Seri Kembangan lak...EN.Q nak g karok....karok punya karok tau2 dah kol bape dah...nak tak nak tengah malam baru sampai umah...terus telentang kepenatan....

Masa kat Giant tue...sempat jugak aku maen mesin yang masuk duit tangkap patung tue...sementara tunggu MR.Q gik toilet...bebelas RM jugak le habis...tapi dapat jugak lew sekor....neh die gambo...hehehehe




Neh nyet2 nama dia...bab dia mmg monyet pun...hihih

Tapi comel kan???heeeee


Habis citer untuk hari sabtu...heeee


Ahadnya pulak...bangun pepagi gerak g midvalley....mencari barang-barang yang diperlukan....dah siap2 beli sume barang....gerak g SESERI pulak....mengantar barang pada budak sekolah....

Pusing punya pusing Metrojaya cari barang untuk MR.Q....puas musing takde yang bekenan di mata dia....Pastue pusing kat lua dia lak...masuk Topman siap tapi kua dengan tangan kosong jew....takde yang berminat jugak....

Last-last masuk ZARA.....pusing-pusing jumpa la barang yang di cari...kena la dengan taste dia...masuk fitting room kua dengan muka puas hati...terus beli jela...hahahaha walaupun RM besar sikit la kan...tapi okay la....heee janji sedap di pakai....

Macam-macam dah beli tapi macam-macam perlu buat lagi....haishhh macam tak sempat jew.....minggu neh minggu gik sopping agi....nak cari persalinan untuk my mom lak....my dad dah beli dah masa g Metrojaya ritue...for my mom jumpa jubah cantek....Alhamdulillah...ada rezeki lebih bulan nie....bole la beli yang elok sikit kan...heee for my family berabis sikit takpe..kan....


Tak sabar nak g shopping lagi nanti...heee bulan neh bulan shopping...hik3





**Ada macam rasa tamak sikit la.....nak beli 2,3 pasang jubah..hik3....




No comments:

Thanks n lurve all!!!