Monday, January 9, 2012

Persiapan Terakhir

Tak sampai 2 minggu je lagi masa yang tinggal..............tapi rasanya....banyak jew benda yang aku belum sediakan.....rasa macam nak gelabah pun ada....macam rilek pun yer jugak....heeee well..aku cam besa la...suka buat benda last minute...time tue baru nak gelabah bewak kan....kalau tak....henjoy tak hinggat....kononnya cam gni... 'ala....banyak masa agi la...leklu....."hehehehe tau2 dah tiba masanya...baru padan muka..baru berakai.hahahah


Takpe....Sponsor dah banyak dapat....tukang nak menghias pun dah book ramai...so t balik goyang kaki sikit la..hik3 agi lak...my mom and dad dah book macam2 dah kat kampung...bunyi macam meriah...heeee makanan pun my dad dah satlekan....tak tau la ada lauk ape...bunyik2 macam ayam madu tue ada..ntah jadi ke x...besa la...my dad kan memang demand skit...aku x kesah pun..makan ape pun okay...heeee


Tok malam majlis t...ak dah book Ina, Pini and Ila serta makcik2 ku untuk membantu menyiapkan apa yang aku x siapkan lagi...heee Pini bole tolong make up kan...dia ada set make up...ak takde set make up neh...bab xnah make up pun...muka asli....paruts penuhs...hahahahhaha


TQ to all my best frens....u olls da best la....harap2..my best fren Sakinah and Izyanti ada masa majlis nanti....harap sangat2..... (^_^)


Masa my special day t...hope everything going fine....selancar yang dirancang... InsyaAllah....


Majlis neh act kami xnak...me n MR.Q xnak majlis2 neh...nak terus nikah jew...tapi my mom cakap xelok la...kite dok kat kampung....susah la..nanti orang kampung bercerita...hurmmmm


Aku senang jew.....kalo ekot cakap orang memang susah la...bukan senang nak puaskan hati sume orang...tapi sebabkan my mom nak macam tue....buat jugak lew.....huhuhu budget pun xdew act tok majlis neh...nasib la my dad and MR.Q sponsor suma...haRapkan ak...ada lew sikit2....hihihi


Dari tak nak tunang dah ada lajlis tunang.....akan datang tak tau la apa planning aku yang terpaksa di ubah lagi hasil dari nak jaga mulut orang......haishhh la....





**Ya Allah....permudahkanlah segala urusan kami nanti......(harapan dan kegembiraan my family sangat mengharukan aku.....sebelum neh aku buta....tapi sekarang....aku sudah bijok menilai kelebihan itu)




4 comments:

cik nora saniey said...

wahh pini mne yg makeup 2?adakah nurul shafini abd halim?huhu nora pon xnk mjlis tunang bjet pon xde..tp pk duk kg jgk kg org mngta..ahhh smpai ble nk pk org jer..so kne jgk bt..mcm2 la kn..

Shawf AM said...

cik nurul shafini la..dia ckp ada set mkeup n bole tlg mkeup..hehe xda majlis pape pun..xmkeup jugak rsanya..sje je stndby...hee tau xpa...dok kg neh ssh skit kan..mcm2 kena jga...haishh ntah la..apa pun kita buat jela bagi lepas apa yg ptot kan....nora tunang bapa lama?

P!nkIsH said...

alongg.. jgn lupe update gmba.. nk tgk! congrats along! eheheh

Shawf AM said...

baek cik pinkish...heee i'allah...t alg update yer... =)

Thanks n lurve all!!!