Friday, May 25, 2012

1 week to go.

Bestnyer...hari nie dah jumaat...
Hureyyyy!!! esok cuti.....

Ops, esok ada wedding Cik Anom my x-ousemate.hehehe
Esok kita akan ke Melaka meraikan pengantin baru.hehehe

Ahad kite gik shopping apa yang perlu di shopping kan.hihi
And Rabu balik kampung!!!wah...bestnyer.......sungguh tak sabar okey!

Pejam celik pejam celik 1 week je tinggal untuk aku hidup sebagai single mingle neh..
Lepas tue dah tukau status jd cik Puan lew pulok..hahahaha

Insyaallah...ku berharap segalnya berjalan lancar...

Tak sabar nak balik kampung tolong mak n abah apa yg patut kat kampung.
Abah pun dah bising bila nak balik..nape cuti lambat sangat..hahaha

Kerja dengan orang bah..cam gini lew...
Kalo kerja sendiri komfom sebulan awal orang dah terpacak kat rumah..hihi
Kesian mak and abah penat siapkan semua persiapan...
Xpe...rabu neh saya akan tolong buat semuanya....hee

Bestnyer....bila fikir2 rmai yang nak berkampung di kampung ku nanti...
Family angkatku, membe2ku...sedara maraku...wah..teruja seh..hihi

Mood : bersabar menunggu hari bahagia itu...Insyaallah...... ^^)



**Doakan yang terbaik untuk majlisku nanti..ameen.



2 comments:

RiEsA said...

hai cousin..bile nikahnye?

Shawf AM said...

nikah hari yg sama dgn hari kenuri..hee

Thanks n lurve all!!!