Wednesday, May 23, 2012

Opportunity Again.

Alhamdulillah......

Rezeki Allah bagi...jadi aku harus bersyukur dengan rasa rendah hati..

Mudah-mudahan..............ameenn...


Hari jumaat nie bersamaan 25th May 2012 aku ada interview dengan satu company oil n gas...

Position xda la penting sangat apa dia bagi kan..yang penting gaji bio lah kena dengan kerjanya...

And benefit nyer pun ku berharap yang terbaik....

Insyaallah...aku akan gik interview tue....Doakanlah yer....


Mood berharap dan tak berapa berharap...

Sebab tak nak terlalu berharap takut tak dapat macam dulu2...hihihi

So, sekarang hanya berserah kepada Allah...rezeki Allah siapa tahu kan...

Kalau ada rezeki aku di company tue...Alhamdulillah....

Kalau takde...xpelah..aku akan cuba apply lagi next time.hehehehe




**Doakanlah yang terbaik untuk aku....semoga murah rezekiku sempena majlis ku ini,...semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan di jauhkan dari segala bencana...ameen..........



Thanks n lurve all!!!