Wednesday, October 17, 2012

Next appoinment




Syukur...alhamdulillah....


Burppppppp.........kekenyangan :-)


Tengah mengukngap buah lai sambil wat kerja.... (d opis taw...bkn d rumah.heee) memang kerja mengkedarah jew....dari pagi tadi sampai la dah nk lunch time....haduyai melantak sungguh......heeeeee


Makan....makan...makan......memang pantang jumpa...semuanyer aku rembat....bak kata adik black (ex-husmate en suami) ....... selera macam naga.....hahaha well.....apa bole buat...dah nama pun lahir tahun naga.....nasib la dik......itu pun cukup nasib baik sebab selera macam je naga...tapi tak makan orang..masih makan makanan yang halal.....heeee kalo tak ko la orang pertama akak ngap dik....uuhuu


Makan memang sedap.....hati totap gelisah......haish....sebabnyer dis saturday got an appointment with kpmc.....need to do blood test.....wah......very da scary kau!!!.....lagi2 melibatkn jarum...haish.....kecut perut....baby pun nyorok dalam2 perut bubu...takut jarum punya pasal.....hehehe tipo sgt okay....sebab baby sangat aktif sekarang neh...dh mula gesel2 pada dinding perut bubu......heehee sronoks!!!


Agak rasa macam nak menggelabah jugak la......walaupun the result only come out after 2 weeks......takut kau!!! Apelah resultnyer...huhuhu mudah2an takde ape yang critical.....arap2 sumanyer okay2 sajer...ameenn......





Yellow card with ref no 57580.....hee




Okies....now, aku kena stabilkan balik aku punya pengambilan makanan.....supaya t masa blood test semunyer ok...hehehehe and kena start control makan....tak bole suka hati jew.....lepas tue...kompom2 aku melantak balik dengan sesuka hati nyer.....hihihi


And result hanya akan tahu pada 2 nov nanti....masa tue dah lepas raya....heehee and masa tue juga adalah masa untuk scan baby....hihihi very da ecited u olls.....nak tgk baby.....inyaallah....baby sehat2 selalu lah hendaknyer.......Tak sabar nak tunggu 2 nov tapi takut nak tunggu 20oct....wah.....cam mano neh.......hurmmmm


Apa pun.....semoga segalanyer berjalan lancar dan baek2 sajew.......







**masa blood test dia buat ape je ea?? Gelisah kupikirkan......tatotnyer.....huhuhu almaklum la jarang ke spital ngecek2 badan neh.....huhuhu slalu g kinik sebab nak mc jew.haahaha



And skang neh jugak aku dah makin teruja tengok brg2 baby.....tapi terlalu awl nak beli....so cuci2 mata jela....nanti sampai masa baru beli.heeeee








No comments:

Thanks n lurve all!!!