Monday, December 17, 2012

Stress kew aku???

Fuhhhhhhh........




Rasa macam nak menjerit sekuat hati.......rasa macm nak melalak kuat2......rasa macam nak marah orang pun iyer jugk neh.....stress ke aku nie haaa?....



Stress gamaknyer neh.....huhuhu stress dengan jem yang terpaksa dihadap bila nak gik keje setiap hari....nk balik kerje pun jem lagi....hurmmmmm rasa macam tak berapa nk center pun iyer jugak neh.....kepala otak serabut jew rasa.....hishhhh memang betul2 rasa macam nk maki orang jew.....hahahaha nasib la siapa yang terkena tempias nyer nanti......



Rasa nak hilangkan diri jauh dari riuh kota....nk gik satu tempat yang sunyi sepi.....aman damai dengan bunyi air terjun....ada kicau2 burung....bila malam ada bunyi cengkerik menemani tidurku....wah...bestnya........ ♥♡♥♡♥♡♥♡



Tapi tue semua macam mimpi jew la...berangan jela bila nak boleh alaminya....balik kampung pun dah tak macam tuh walaupun kampung....bising dengan bunyi pencemaran moto2 mat rempit tengah2 malam...rasa macam nak bkor jew moto depa suma tue.....haishhh....kat mana la nak cari dami di hati.....yang boleh tenangkan fikiran tnpa perlu risau apa2....huhuhu



Insha Allah......one day, i will plan for it....find a beautiful and peaceful place to stay even juz for a night......ameeen. mudah2an.......












**mood : bercuti.

-----> rasa macm nak gik sabah jew jenjalan.....heeee klo la en.somi mau..kompom aku suka.....huhuhu ape pun planning yang penting.....baby pun xlma lagi nk kluar dah.....macam2 nak prepare untuk lil baby neh.....tolk tepi dulu la keinginan hati...moga2 ada rezeki laen lepas baby klua nanti......huhuhu








No comments:

Thanks n lurve all!!!