Monday, January 21, 2013

Weeks to go.

Alhamdulillah......





Minggu nie kesihatan agak baik....cuma sakit pinggang yang agak terasa and tidur yang memang terganggu......



Luckily, my sweet mot2 ada tolong sapukan minyak panas and urut bila tejaga tengah malam dengar wifey die mengadu sakit kaki....hehehehe thanks dear!!



Nie lah masanya nak manja habis2an....sebab bila baby dah kluar nanti dah kompom2 kena share perhatian...hehehe jeles kau!



Few weeks to go....and debaran semakin terasa......takut, gelisah, resah, risau...semuanya bercampur baur......haishhhh hope, segalanya di permudahkan...ameeen.



Hujung bulan nie adalah masa untuk shopping barang baby yang belum cukup.....ekot pada list ada la 30% lagi yang perlu dicompletekan......insha allah.....semuanya akan selesai before the day.....



Hujung bulan jugak nak teman mom in law beli barang2 dia nak g umrah.....huhuhu memang hujung bulan nie start berjalan tanpa henti...and orang kata banyak berjalann dekat2 nak deliver nie bagus....senang nanti baby kluar.huhuhuhu



Baby skarang pun semakin aktif and kuat sangat pergerakkan dia...hehehe kadang2 tekejut aku dibuatnya....kuat sangat menendang...sampaikan bole nampak tangan kecik berlari2 kat kulit perutku.....hihih sweet sangat and kompom i will miss the moments bila baby dah kluar nanti.huhuhu



Hope semuanya ok and baik2 saja......ameeeen.












**dis friday ada appoinmen dengan doc...after dat trus shoot balik perak...sebab on Saturday my best frend wedding plak kt kampung.....heeeee windu mak abh n adk2....and tak sabar nak tengok apa mak dah siapkan barang2 bby...hihihi











3 comments:

anariffin said...

along...dah cek gender babay ke..
hehe..
eksaited nak tau...

Asiah AM said...

Hehehe dah cek dah kak....weee suprise!!!

Ewa Zallie said...

Wah mmg akn rindu that moment sb tu org mngndung lg :p

Thanks n lurve all!!!