Friday, February 8, 2013

35 weeks


Aalhamdulillah.....



Syukur.....35 weeks sudah.....

And today ada appoinmen dengan Doc....

Hope, everything will be okay......





And baby sangat aktif.....hihihi

Tak saba nak keluar le tuh kata babahnyer.....

Sabar ye baby....hujung bulan nati baru kuar okay...

Bubu awak neh belum apply cuti lagi.....hihihi

Barang2 pun belum ready lagi....tunggu sekejap yerk....




Minggu neh minggu busy.....

Busy siApkan tempahan kuih raya.....

hehehe lambat lagi raya....tapi neh nuntuk raya cina okay...

Ada cina opis en.somi order kuih sepit.....

800pcs...masak membuat....hohoho

Alhamdulillah rezeki......

Lepas neh boleh la bukak order untuk raya puasa pulak...hihihi




Fuhh...kesihatan agak kurang memberangsangkan.....

Sakit pinggang yang melampau....

Berjalan pun dh macam orang sakit urat dah...

Walaupun memang sakit urat kot sebenarnya....

Duduk lelama nak bangun sakit...bila berdiri lelama nak duduk sakit...

Dugaan....huhuhu

Xpelah...dah xlama baby nak kuar....

Moga2 semuanya baik2 sahaja.....ameeen....

Walaupun semakin nebes dirasai....huhuhu










**tak sabar nak g checkup...nak tengok pipi bam2 anak bubu dalam pewut neh....hihihi harap baby sihat sentiasa......ameenn.



3 comments:

anariffin said...

along,...teperk la gambo preggy..nak tgok..hehe

Asiah AM said...

Ala kak...malu..hihi gomok!

anariffin said...

alo..gemok pon still menten cumey kan..hehe

Thanks n lurve all!!!