Wednesday, October 27, 2010

"cantiknya kamo kalo...."

Sesudah lunch..perut mesti kenyang..alhamdulillah....hehe walaupun lauk xsehebat masakan ibuku tapi cukup sedap untuk mengisi perut time2 macam neh...Aye makan nasik la kan..hehe berlaukkan ikn goreng+sayur sket..kalo xde sayur rasa xlengkap hidangan tengah hariku..Hik3 bukan masak pun..Tapaw kat "Kunyit". "Kunyit" tue nama kedai makan kat ground floor ofisku neh..Dengan malasnya Aye berjalan turun dengan lift tadi...Disebabkan lapo je terpaksa gak turun....nasib2...

Haa...nak dijadikan cerita...lepas dah beli2 tadi pas tue berjalanlah menuju ke lift untuk membawa diriku ke tingkat 5...kebetulan kat depan Aye lalu la seorang manusia neh. xpasti la "mamat ke minah" untuk sekali pandang. Xpuas hati punya pasal pandang la kali kedua..tp memang terus pandang la sebab dia pun nak masuk lift sama rupenyer..ehehe pandang punya pandang "minah" rupa2nya... Aye ingatkan mamat mane la tadi. Mau x nyer..dress up dah macam "mamat". dua kali pandang "minah" rupanya...


Kalo macam neh dah kmfm tau ape jenisnya..kan3
Ya tuhan...cantiknyer kamo kalo pakai dress labuh kew skirt kew kan..wow! tue yang terdetik kat hati Aye... Siyes weh! cantek gile muka dia..ayu n sweet jew...tp kalo pandangan blakang sebijik cam "mamat". Erm...terpikir sendiri kat dalam lift tadi. Kenapa la xmenghargai kecantikan yang allah dah bagi...kenapa nak jadi sebaliknya..erm...kalo Aye yang pompuan neh pun bole kata dia cantek apatah lagi lelaki kan. rugi2...cantik tapi xdihargai.....

Ting! Ops...tersedarku dari lamunan.dah sampai tingkat 5...hahaha keluar je dari lift senyum Aye sorang2...macam2 dunia neh kan....bersyukur lah Aye masih ada kesedaran.hehehe tapi paling lawaks la Aye rasa..terus Aye tepikir...macam mana gaya sekalipun kan..kalo nak g toilet tetap masuk toilet masing2.Melainkan kalo salah masuk toilet la kan.hehehe itu xkan dapat ubah kan...hehehe

Gamba macam sama tapi ade bezanya...hehe

Ada sign toilet paling Aye suka tengok...jap nak upload..hehehe

Nakal gile sign neh...hahaha lawaks!


@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!