Tuesday, October 26, 2010

"Idaman Kalbu"

Wow!! Bergedik hati and meleleh air mata tengok pic kat tenet...Hadoi...mahu memilikinya....Tapi bilakah agaknya?? Hari ini..Esok...Minggu depan..Bulan depan ka tahun depan ka bila ka?heeeee kuserah padaMu.... Tapi memang betol la..skali pandang kan..terdetik di hati.cam lurve at da 1st sight la..kononnyer..hehehe Memang betul2 wat Aye giler bayang..Tue baru tengok gamba..belom jumpa depan mata...Kalo depan mata mahu saja ku cium tanpa henti. ops!!! Ayat ganaz neh...haha jangan salah erti..tiada kena mengena dengan yang hidup mahu pun telah meninggal dunia..Tapi perlu ku akui.. Ku gilerkannya..teramat mahu!hadoi............

"Owh hati..sabarlah menanti...sehingga tiba saat itu..andai ia ditakdirkan untukmu pastinya kau memiliki."

Woi!bila nak sampai saat itu gamaknya??berikanlah ku jawapan...huraikanlah simpulan di hati ini..Ececece berlagu rindu plak..hahaha hati owh hati...aishh....meronta-ronta jiwa raga. Akibat terlalu mahukan ku telah luahkan rasa hati kepada kekasih hatiku...alangkah gumbiranya! dia merestui niat hatiku...Thanks sayang! kau sungguh memahami..kerna itulah ku mencintaimu!!

Setelah dibincangkan bersama kekasihku dari hati ke hati..keputusan memihak kepada keputusan hatiku... Sungguh ku xsabar menanti saat bahagia itu. Saat ia menjadi milikku selamanya...Thanks Sayang untuk saat itu! And inilah keputusan yang telah dipersetujui.....


Ini my 1st choice...sungguh menarik!

Ini pula 2nd choice..simple n cute!

My 3rd choice..A for him n B for her.

4th choice...sweet sgt2! lurve it....


Inilah antara kegilaan hatiku...sangat cantik...terasa sperti merobek2 hatiku... Sampai saat itu..ia pasti berada manis di jariku....Ku tunggu saat itu...Owh hati!bersabarlah.........
Ini antara pilihan kami nanti....Insyaallah....Jika di izinNya tibalah saat itu...Aminn....

Ini je yang Aye mintak kat My Lurve...Ok ke x ea? Ok la tue kan? berpatutam kan?
Jap2..nak bergosip sket!hehe Aye punya ofismate laki la..dia mau kawen Dec neh..tapi korang tau ape bakal wife dia mintak untuk nikah? Bukan cincin lagi dah Gelang terus! Dia datang mengadu dekat Aye...Haha padan le muka..dah le nak kawen pun harapkan loan semata2..hmmm kesian2...awal2 dah tunjuk mata duitan..(sedap je ckp org..Aye pun mata duitan gak!haha).. Dunia2...Aye mintak ape yang My Lurve mampu je..yang xmampu xyah la...Kesian bakal suami nanti....macam2 nak guna duet t kan..berpatutan sudah la... bertimbang rasa..hehe



@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!