Thursday, November 4, 2010

"bosan & mengantuk"

Ya allah...ngantoknyer!!! bapa ekor la dok gayut2 kat bulu mata neh...Siyes! Ngantok giler! Kalo ekot hati mau jew pejam terus tapi xkesampaian pulak hajat hati sebab bos ader kat opis. Silap2 kantoi sia2 jew..huk3 tapi ngantok teramat sangat neh. xtaw nape. Semalam tido awal...11 lebih dah atas katil.hadoi la mata! sabar yerk...jangan buat hal...time2 neh la nak ngantuknyer.sib bek keja xbanyak.hmm

Ekot hati mau jew tido atas meja cam budok neh. xkisah dah.janji leh tido.
hoho tapi adakah Aye akan secomel budok neh tido?hehe mesti la x kan....
Rasanya neh akibat dari lemah2 badan neh...tue yang ngantuk pun sama naek...dusshhh bangun2! jangan tido... Letih semacam jew..padahal belum half day gi kat opis neh.hahaha teruk la ko neh cik Sha.. Tah pape la..dah2 jangan layan! chaiyok3....buat keja...! cepat2...hihi esok cuti leh rehat puas2..xsabarnyer menghitung masa hari neh nak balik keja.. esok cuti kan! selamat bercuti kepada yang bercuti and selamat menyambut deepavali kepada yang berkenaan.....hureyyyyyyyyy........cuti!


@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!