Wednesday, April 13, 2011

Melalut-lalut.

Act, lama dah tak update blog..bukan sebab xder masa tapi xtau apa nak di carutkan kat sini...hehehe hari nie nak mengarut sikit jew....bole lah yerk..hehe


--) Kelmarin(12/4) aye ada oder dress dekat satu blog neh....hehehe so ceritanya sengat xsabar nak tunggu sampai..hahaha itue jek...Chantek kew? agak chantek la....aye oder kaler darkblue..hehehe gedik2 dah neh dok tunggu...padahal baru pagi tadi buat pembayaran.hik3 xsnonoh punya perangai kan!....

--) Haaa...baru ingat...semalam aye negok mobie...dvd je pun...cite you're beautiful...hehe betol kan aye penah gtau..aye suka nengok mender yang dah femes lama dulu...yela orang laen dah tengok berzaman dah..aye baru tehegeh2 nak tengok....hahaha ilek ah....apa ada kesah...bukan orang nak marah kan..hehe ada agi 2 mobie nak di habiskan...wah....semangat!!!!

--) Sambil2 aye negok mobie semalam..sambil tue jugak la aye buat amal jariah sikit...'terpaksa' memberi makan free kepada nyamuk2 yang bertandang kat rumah ku...ishk!!!! geram betoi lew...mana datang tah menatang nyamuk neh..belambak kat dalam rumah....sampai pagi aye tido asek terbangun jek akibat kena lurve bite dengan natang nyamuk2 neh...hadoi la...macam mana nak buat agi xtaw la....nyamuk oh nyamuk!

--)Opppsssss!!!!cukup-cukup....keje banyak nak siapkan neh.udah2 lew jangan melalut..hahahahaha





**Nanti bila ma luvly dress dah sampai aye upload gambo...bio lew korang xnak tengok..tapi aye nak upload jugak...xkesah punyer!!!





@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!