Monday, April 25, 2011

Sengal-kesengalan.

Gud Morning!!!!! Opssss....Gud Afternoon guys.... Assalamualaikum................

Bila lama tak hupdate blog mula la merapu...hahaha bukan xmau hupdate tapi kerajinan agak kurang la dua tiga hari nie..pasai pa xtaw....malas sungguh nak menggerakkan jari menaip apa2....saya memang MALAS!!!!

Tambah2 hari nie datang opis dengan muka & perasaan yang MALAS serta mengantuk...sebab rasanya badan letih sangat kot...Mau x letih...malam semalam baru sampai KL dari Kuantan...Dah la p hari Santu subuh2 hari...letih nak mamp je rasa...akibatnya pagi tadi lajak bangun koi 7...husihhh setan betoi la..sia2 kunci jam koi 6..hapa pun xsedaq....hurmmmm

Lagi bertambah penat rasa bila di congak2 balik rupa2nya start dari saat dan tika ini weekend saya sangat FULL!!! Fulamak...terjem kepala hotak sat.....mana time rehat saya??? tak dak dah weh....suma penuh dengan aktiviti yang ku cari sendiri..padan muka ku...tapi ini semua untuk masa depan ku jugak...fuhhhhh sabaq jela...xlama pun..beberapa tahun ja....weeeee

Weekend neh ku nak balik kampung...lama gak dah xbalik...2 bulan lebih dah rasanya....Kalo xbalik weekend neh pakai tunggu balik raya esok jela...mau taknya..bulan depan start dah la bulan kebuzian ku...hmmm sapa suh cari penyakit kan....

Takpa la kan...ada free balik ja..bukan jauh pun...4,5 jam perjalanan ja...huahuahua 4,5 jam pun bukan ku yang drive..of coz la Mr.Q yang drive...hahahaha ku sangat malas nak drive...jd co-pilot lagi best..boley tidoq.....jahat gila kan.... =)

Minggu neh balik kampung bawak adikku sama...jadinya jumaat t ku halfday keja la...wakakaka sangat suka menghabiskan cuti tahunan ku....dah la cuti tinggai bapa hari ja thn neh..silap2 sok jadik - la cuti ku..hadoi!!!

Nak balik Kampung punya pasai kan..berabih skit xpala...hmmm bukan slalu leh balik kan...fuhhh sambil2 dok menaip neh ada plak tetiba mataku rasa macam nak pejam...hmm ada jugak sat gi org p lunch aku membuta kat opis...hihihi gud idea neh...huyeyyyyyyy...bleh tidoq...hahahaha



**Nak p usha line sat..bos ada xdak..kalo line clear bole lena..hahahah jum3!!!!






@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!