Thursday, August 18, 2011

10th Ramadhan


Buka Puasa Di d'Palma hotel,Shah Alam.


Saje jek nak menghupdate citer yang dah basi.hehehe tak salah kan...

Citernyer 2nd week puasa kami ber-4 g berbuka di Shah Alam..lepas balik keje trus gerak g sane.Sib baek agak tak jam..kalo x..nasib lew kan.heh!

Bertempat di D'Palma Shah Alam...n of coz la makan buffet... erm..agak ok la herga sekepala dalam RM55++..makan memang masyuk...macam2 corner ade..n( ado,kelantan ado..melako ado...n macam2 lagi la....kalau tak, xkan la kami bersidai sampai kol 10 mlm kan kat situ.hehehe

Neh antara pic yang sempat dirakamkan oleh kemera burukku.heee



Neh kek ape tah..xtau nama.tapi seedaapp!!!heee



Tue tart durian yang disangkakan cheese oelh Mr. Ethan.danke dia!mkn2 rasa durian..tapi sedap jugak katanya.huhu x makan plak eden....xtaw la rasa apa..heee



Tue tengah menunjukkan Kambing Panggang!yg telah dipotong lew.xkan sekor2 plak nak amek kan.hik3 tangan berkenaan ialah tangan Mat Spanar.sebab tue dia punya.hahahaha sedap woii..sangat sedap!



Neh antara menu2 untuk 1st round kami melantak...2nd round xsempat amek gambo.ops!!bukan xsempat luper benanyer!hahahaha kusyuk sangat nak makan...



Sambil2 makan ada halwa telinga yang sedap didengar..kumpulan nasyid ape tah..lupa lak namanya.hehehe tapi tak teruja sangat la...lagi teruja dengan persembahan lepas tuh..heee



Neh haa...Mr.JAyjay punya persembahan..memang teruja habis la.sebab aku suka gak dengar lagu2 dia..heeee time tue rasa dah macam kat konsert pulak...yela..bab dia bukan nyanyi lagu nasyid pun...dia nyanyi lagu AKU TANPA CINTAMU je yang sedap..yang len xmasuk telinga aku.hahaha

Lepas habis 1st round g solat dulu kat surau dia...sengat selesa..sebab besar surau dia n ada cermin gedabak kot!hahaha pas tue sambung makan sampai nak wek2!!hahaha

Dah habis makan sesi bergambo pulok la kat lobby dia.hehehe

Neh antara gamba2 comel kiteorang..hihihihi =D



Mat Spanar and Akak Syikin.



Yang gedik2 sikit neh komfom la me n Mr.A..hehehe




Neh kanak2 terencat yang aku bawak...sedeynyer!huk3 len kali xmo bawak dah!




Neh mender yang mencuri pandangan mata aku. tapi xbekenan pun sebab xder dalam list kawin aku.hahahaha cuma suka tengok jela sebab sangat CHANTEK!!!hehehe

Itu je cite yang nak di cite...tunggu untuk buka puasa next time lak..maybe di PICC.heee

Chiowww BEDAHHHH!!!!!





**Sabtu ada exam ...tapi study malas gilew.haishhh teruk2!hahahah




@...Sha Awifa...@

No comments:

Thanks n lurve all!!!