Monday, January 16, 2012

Besday Celebration

14th January 2012 - Saturday


Hureyyy......celeb ma besday today!!!!

Owh no!!!!saya dah TUA....huk3 sedey dalam suka......heee gediks!!!kan.....

Inilah hari yang sangat dinanti and tak berapa dinantikan....eh2...boleh cam gitue ea..ehehehe act..ini hari memang sangat dinantikan sebab excited nak celeb untuknya but tak berapa dinantikan untuk menambah angka untuk usiaku.....bukan takut tua cuma takut untuk mengira nombor-nombor yang nilainya akan bertambah setiap tahun.....

Tapi Alhamdulillah....aku masih wujud di dunia ini pada tahun ini untuk menghitung usia baruku....Syukur apabila aku masih di beri peluang untuk menikmati keindahan dunia ini.....melalui pelbagai suasana yang mematangkan aku dari hari ke hari.....mengajar aku erti kehidupan sebenar dari setiap langkah yang aku mulakan....mencari erti hidup sebenar di setiap penjuru yang aku lalui.....

Setiap tahun....setiap hari yang berlalu akan aku menilai di mana untung dan ruginya aku....dari situ aku akan memulakan langkah baru yang lebih baik dari semalam untuk dilalui dan di nikmati.....jika hari semalam hanya meninggalkan aku kesedihan...maka hari ini aku akan mencari jalan kebahagiaan....jika hari semalam penuh bahagia untuk aku tetapi memberikan insan lain kelukaan...maka akan aku lupakan hari semalam dan mulakan langkah baru yang bisa menggembirakan insan lain bersama.....walaupun mungkin aku terluka demi melihat insan lain bahagia tetapi itu adalah kepuasan untuk aku....

Setiap tahun yang berlalu menandakan usiaku semakin bertambah dan diriku semakin matang dalam membuat keputusan mengenai jalan hidupku.....Semoga tahun ini.....jalan cerita hidupku semakin indah dan bahagia dari tahun-tahun yang berlalu....

Untuk tahun ini.....pada hari lahirku.....hadiah dari MR.Q is the best gift i've ever had....heee maybe ada yang cakap...alah..apa la sangat kan hadiah macam tue,....but for me..its was amazing....not becoz i love him but it is really amazing for me...and am really excited for that.....

Apakah hadiahnya????hurmmmm.......perlu cerita kew...heeee owh!!!!sangat perlu.....becoz aku sangat suka....

Okay yer kawan-kawan...1st gift aku dapat neh...hehehehe




cupcake with HB on it...like it much!!!!!cute sangat2...heee and it taste good,...




Walaupun kecil tapi bisa membuatkan kau tersenyum and banjir seketika...
Sangat suka and happy sangat bila dibelikan untuk saya!!terharu okay!
Saya sangat cepat tersentuh..kerna hatiku sangat lembut!hik3 gelis......tapi itu hakikatnya!heee



 Neh masa kat Shah Alam...heee lepas dah wat drama air mata baru la gerak gik ke destinasi seterusnya...untuk hadiah yang ke-2......hadiahnya ialah......jeng.....jeng...jeng.....




Mr.Q bawaku ke Stadium....tengok bola....hahahaha 1st time in my life pergi stadium tengok bola...LIVE okay...selalu aku tengok kat TV jew...but yesterday i saw it LIVE......hehehe very2 excited...

Lagi excited bila game tue between Selangor and Perak....so, which 1 yang aku sokong????agak-agak aku sokong mana??? Selangor VS Perak tue.....Negeri yang aku menetap sekarang melawan dengan negeri kelahiranku....mana satu harus aku sokong...hehehe mesti la perlu sokong dua-dua kan....tapi...heeeeee neh gamba2 yang sempat di rakam.....



muka budak excited!hahahaha jangan tanya kat mana aku tukar baju!!!!




Kanak-kanak rebina...heee =) baju yang sama aw!!!!!!!!




Selangor VS Perak




Banyak pulak tiket neh....heee




Belikan tiket untuk membe Mr.Q sama...heee



anok Perak weh!!!cayalah...semangat!!!!


Tapi....aku xsokong mana pun...masa kat stadium tue diam jew...hahaha bab yang bersama menonton and datang denganku adalah orang Selangor...kol orang Perak tak datang plak.hahahhaha group dengan orang Selangor takkan aku sorang tetiba nak jerit2 sokong Perak...hahaha terasa bersalah plak...budak2 neh dah bahan2 aku der....hahaha apa boleh buat sorang jew orang Perak!hahahahah



Neh antara muka-muka yang datang bersama....hehehe




Neh sume orang Selangor...huahuahua




Orang Perak sukakan orang Selangor...so terpaksa jadi orang Selangor la..ehehehe




Fuhhhh cayalah...semangat tuh!




Kemain agi senyuum.....hee




Cayalah....Anak Selangor der!hahaha




Penuh Bergaya memasing....




HP kat tangan je...sms sapa tah makcik neh..hahahaha




Keja bergambo jew...mentang2 lah tak ramai..heee




Mukaku dan mukamu tak habis!!!!!weks




Kegumbiraan bersama-sama!!!!!





Player2 yang aku xnampak muka....nampak orang bergerak jew...
almaklum lew kan...mata kurang jelas...lagi 2 mata lupaa bawak..hahaha

Detik-detik yang akan ku kenangi.....heeee Tq sayang for this special event.very special moment for me to remember....hehehe lurve u much laa...heeee

Lepas tengok bola melepak plak kat Al-Azwath Equin Park...tengok bola lagi...MU VS Bolton...hehe aku neh layankan je walaupun ak sokong mana2...act, aku tak minat bola...tapi boley layan lah....sokong minat Mr.Q...heeee


Lepak2 minum jap...pas tue balik tido lew...hapew lagi...hehehe walaupun kepenatan tapi pulang degan wajah kegembiraan yang teramat.....heeeee TQ so much dear untuk detik2 indah untuk dikenangi...chewahhhh!hahahah gedik medik betoi!!!!


dah cukup!jangan mengarut lagi....dah pukul 1 am ok...esok keja!!!!tido........ada harapan aku bangun lambat esok neh...heeee ngeh...ngeh...ngeh... =P


chiowwwwwwwwwwwww..............tatatata


**TQ jugak kepada sesapa yang wish besday aku kat FB...tq so much untuk doa2 kalian semua....semoga kalian diberi apa yang diimpikan juga...amennn......







2 comments:

rehaljingga said...

oit besday kau sama dengan wife aku ler..14/01.

tapi malam tu dia kena tinggal sebab tak sokong selangor..hehe

Shawf AM said...

tau...heee mms sama dri dulu lagiks!

Sib baek ak sokong slangor..wakakaka kalo x kena tinggal jugak lew citer dia!!hahaha

Thanks n lurve all!!!