Sunday, January 15, 2012

Pre-besday Celebration

13th January 2012 - Friday


Today....saya dah berusia 24 tahun 1 hari..heee =)

Eh2....macam dah tua la...hik3 tapi still nampak cam belasan tahun..kan3 (^__^)

Opss...neh nak cerita pasal 2 hari lepas..bukan cerita pasal hari nie...untuk cerita pasal hari neh akan di muatkan dalam entry yang laen...okay!heee macam ada pembaca setia je gayanya..hahaha ada aku kesah...bialah kan....

My besday on 14th January...tapi in advance Mr.Q dah wat pre-besday celebration on last Friday...xder lew celeb pape pun..just pergi makan-makan jew....okay la tue kan...bcoz i love to eat.... =)

Lepas balik dari kerja...we all pergi IOI Mall jews!....heee pusing-pusing kejap and berhenti makan di KR....lapaaaaa.....!!!heee saya sangat suka makan di KR....sangat-sangat! sebab saya suka makan ayam..hihihi

Saat-saat menunggu makanan sampai....sempat lagi kan..heeee snap-snap 2,3 keping kan...hihihihihihihi love.....love...love.....nyum3.....



Tengah kusyuk mengusha orang sebelah..hahahahha propa jew okays!!
neh tengah menilai style rambut die neh dari tepi...hik3





Makcik neh pulak...tengah menikmati menu yang ada...owh...
neh untuk delivery....macam nak oder jew rasa kalo time malas nak kua makan time lunch.hik3
Macam melampau jew kan!hihihi





Hehehe baru nek gelak...tiba2 ter'snap' plak kan..alasan jew okay!
tapi xsengaja posing cam tue!hahahha tapi okay la..macam okay...huahuahua!!!









After 15 minutes makanan sampai....apa lagi...macam orang kelaparan la menyuap!memang lapa pun okay....baru balik kerja lah katakan...hik3 makan punya makan punya makan....tak smapi 30 minutes pinggan dah licin....wah...laju der!!!memang lapa sangat lah kan.....hiiiii

Mau taknya...sampai tak sempat nak amek gamba...teringat nak ambik gamba bila pinggan dah 0 jew...neh lew hasilnya.....huhuhu sabor jelah!!!!




Neh pinggan yang dah tinggal sisa-sisa jew..hahaha
Nasib la..lupa nak ambik gamba...lapoooo punya pasal!hik3




Neh Mr.Q yang tengah makan muffin lagi....heee
Nampak cawan kat atas tue....tue mug air kosong...tetiba ada nama negeri..macam comel juga...
Ada jual x??macam nak beli jew sebijik...heeee



Alhamdulillah...lepas dah kenyang melantak....mata pun malaih je nak bukak.....bergegas pulang dah cuci kaki and buat ape patut....pastue zzzzzzzzzzzzzzz...............heeeeee

Tamat cerita untuk hari itu...hehehehe




**TQ dear untuk dinner hari ini....TQ soo much...lurve you more and more and more!!!heee




No comments:

Thanks n lurve all!!!