Tuesday, January 17, 2012

Blurrrr........


Kabur pandangan mataku hari ini pagi....Bangun pagi pun pusing-pusing jew rasa....

Macam tak segar jew datang opis...haishhh...Hohoho padan muka aku...sapa suh balik lambat kan semalam...Dah pagi baru sampai rumah....kol 1 pagi..blom subuh lagi kan...hahaha

Okay la tue....sronoks jupa mom in law...hik3 xpe pun...kurelakan jew...dapat makan2 free...

Alkisah terjadi bila Mr.Q ajak balik umahnya di Banting..nak balik tukar kereta...

Sebabnya dia bakal Outstation Rabu neh yer..bersamaan esok lew...hahaha tak jauh pun...ke Peneng jew...

Kereta yang dipakai bolom service lagi...so guna la 2nd kereta Mr.MAS punya....terpaksa la rushing balik ambik semalam jugak....balik kerja terus gerak...aku dengan sakit perut sesungut tahan jelah...heee sayang punya pasal...aku merelakan...ceisssss!hihihi

Nak dijadikan cerita lagi best...aku neh akan terpaksa g keje naek bus lew jawabnya...kereta dia bawak.driver plak xder kan...sib baek driver kereta panjang ada.....hahahaha dah lama tak naek bus,,,nyum...nyum..nyum...rindu plak rasa.....

Malas nak citer banyak...excited neh nak g keja nek bus besok neh.hahahaha 

owhhhh...lapar der.........lunch time lambat lagi...lagi 30minit macam 3 hari rasanya!!! nak cakap 3 tahun tapi macam melampau sangat!hahahaha

Tengah memikir nak makan apa nanti...nak makan nasi tapi macam tak best...asek kedai yang sama...lauk yang sama..naek jemu dah rasa...tapi terpaksa la telan jugak sebab dah xder choice...kedai tue jew malayu satu2 nyer kat area opis aku neh...sadis betul!.....susah nor nak carik kedai melayu kat area neh..mana lew hilang tah...hurmmmmm

dah lew...malas nak membebel panjang-panjang...habis air liur dah....hahahaha


Chiowwwwwwwww!!!!much-much lurve.....





**Malam neh takder chan aku nak balik tido awal...sebab nak g Alamanda pulaks..mencari barang persiapan terakhir....hmmmmm nasib badan.....





No comments:

Thanks n lurve all!!!