Friday, February 3, 2012

Hometown


Fuhhh...hari nie kerja half day....mahu pulang ke kampung sempena wed my cousin...sory la cousin...ahad baru sampai rumah kamu....xdapat nak tolong pape...tolong makan jew nanti..okay x?heeee bole la ek.....sebab sume yang nak pergi ahad pagi baru nak pergi.....so i follow.......huhuhu


Besok agak buzy sikit untuk membuat survey sesuatu untuk majlis akan datang....huhu esok jew yang nanmpak macam free....wahhhhh macam banyak betol benda nak buat balik cuti 2,3 hari neh....yela..bila lagi nak balik buat macam2 benda kan...neh jew cuti yang agak lama sikit..lepas neh taj banyak cuti dah...cuti sabtu ahad memang ada...tapi blik kejap sangat..penat pun xsempat hilang....jadi aku akan gunakan cuti time neh sebaek mungkin.huhuhu


Selalu cam gitue..balik kampung mesti kejap2 jew....xsempat nak lepas rindu dah nak pulang ke kota yang sibuk nyibuk neh...haduyaii......rasa macam nak cuti 2,3 minggu dok kampung pastue baru start kerja...hehehehe best kan macam tue....kalau aku jadi boss kompom gulung tikar....bos dia asek nak rehat2 jew kan....hahahah


Today balik naek bus kat Duta....kol 3.20 petang...hahaha dah xsabar nak tunggu esok kan....punya la xcited nak balik kampung..petang neh jugak balik....sanggup amek cuti half day..hik3 barang dah siap kemas sume bawak datang opis lagi....jap g trus gerak jew......hahaha semangat kan....


Kat opis neh pun badan jew...jiwa dah di kampung ku yang damai....hahahaha pagi neh tengah bertungkus lumus siapkan kerja apa yang patot before pulang nanti.heeeeee




K chiowwwwwwww..................





**Doakan selamat sampai yer....amennn.....aku akan tinggalkan segala kenangan yang tidak ingin aku kenangkan di sini...takkan ku bawa bersama pulang ke kampung...akan aku tinggalkan terus kenangan yang menyakitkan itu.......biar ku beroleh damai di hati untuk meneruskan langkahku........Insyaallah.......





No comments:

Thanks n lurve all!!!