Tuesday, March 20, 2012

B.O.S.A.N GILA.

Aku neh sangat cepat rasa bosan dengan sesuatu....

And bila bosan komfom mood aku tak okay....

Hari rasa bosan gila bab aku cuti tapi takde ape aku buat...

Cuma gi kinik tadi kejap pas tue singgah ioi kejap...pusing2 cavenzi beli prabot rumah...and singgah giant kejap..tue jela...at 8 pm aku dah cangak kat umah...haishhhh lapooo pun yer...baru barangan nak makan kat lua...tapi temanku ada hal dengan temannya yang laen...sabo jela....

Erm...kat umah komfom la aku muka cokodok....bosan+lapa+ngantuk...sume ada.....hurmmmm macam mau tido jew...esok bangun gik keja..lagi bagus...cuti pun takde pekdah...haishhh

Tadi masa kat cavenzi...cuci punya cuci mata dapat la 7 items...complete set untuk rumah baruku neh...hahaha ghabak akaun aku skejap.....huhu takpela..untuk kegunaan masa depan.....and now tengah mencari washing machine lak....lom ada yang bkenan di mata..ada yang bkenan tapi tak ngam dengan budget aku.hahahaha dah tue cari lain lah kan.....


Malas nak cakap ape...aku nak gik tido.....xda life malam2 neh...tido lagi bagus....mimpi gik bulan lagi bagus dari berangan uang bukan2 yang bila mana tak dapat sakit hati.............aku rasa aku dan kerja sangat baik dari aku dan ......... kerja sangat membuatkan aku senang..tak sedar masa berlalu....bila tak keja rasa lambat betul masa berlalu..banyak je menda aku nak pikir.hurmmmm



Tido dulu................chiowwwwwwwwwwwww nak tenangkan fikiran....







**Dah lama tak g shopping...giant nak g shopping.....bilakah masanya...ntahlah....En.tunang skang asek busy je..kalo temanku g shoppig pun kejap je...macam cacing kepanasan...tak boleh lama2...dulu okay jew...memacam haishhh.........xpa la..t aku gik shopping sendiri jela..puas hati!








No comments:

Thanks n lurve all!!!