Thursday, March 22, 2012

Procedure yang memeningkan.

Wooohoooo............susah der..banyak benor procedure dia.....hahaha patot la ramai tak nak kawen....

Aku baru dalam stage mengisi borang....Mr.Q la yang isi dulu...aku tunggu dia siap sume baru aku pulak giat mengisi.....skang aku nak siapkan documents sokongan je dulu kan...huhuhu

Hari neh baru nak siapkan surat akuan bujang.....tunggu bos masuk je nak suruh dia sign...heeee


And last Tuesday aku dah siapkan HIV test..tapi tak bape nak siapla..bab negeri Perak dia punya pejabat agama ada provide 1 form untuk diisi bersama HIV form tue oleh pembantu perubatan...haishhh aku dah siap buat dah baru dia nak bagitau....ceeeooooootttttt betul...dah tue aku tak tau nak buat cam mana...

Dah suruh bapakku gi amek dah...t suruh dia pos and t aku ne g balik kinik tue untuk cop and sign dorang..haishhhh tension2........banyak pulak kerja...kalau just guna form yang kinik tue bagi takleh kew???hurm tak paham aku..............


Skang tengah pening bab borang pulak....bulan depan baru nak pening bab persiapan untuk majlis...bapakku dah bising dah form tak isi lagi...heeee so, ne satelkan bab form dulu lahkan..yang lain slow2 sudey..hehehe


Rasa macam cepat jew masa berlalu...tau2 tinggal tak berapa hari je lagi untuk buat persiapan untuk majlisku nanti...haishhh tak menang tangan rasanya..hurmmmm


Takpelah...slow2 lah kan...satu persatu........jangan gelabah yer..........



Insyaallah t satel sumenya komfom lega hati...........mudah-mudahan.........




**Bulan neh sangat busy....dengan kelas.... dengan training.haish weekend ku sudah hilang........tulun!!!!!!!!!






2 comments:

RiEsA said...

xpe...pelan2 isi form tuh..at least 1 week blh lg htr kt pjbt agama..hihi...

Shawf AM said...

hehe tue la..tengah pelan2 la neh.......tp mcm2 xsiap lagi...huhu

Thanks n lurve all!!!