Thursday, June 28, 2012

Balik kampung.

Yes..yes..yes....hehehe shukew sgt2!!!

Malam nie En.suami balik dari JB...dah 2 hai dia ke JB..outstation lah katakan..

TInggal la aku keseorangan di rumah...Nasib 2 hari jew...

Last week pun dah kena tinggal...dia ke negara Singa...

And minggu neh hasilnya...dia ajak aku balik Perak ini weekend.

Yes...yes..yes...sonok kau! semenjak kawen neh kali pertama nak balik kampung.hehehe

Memang la excited kau...huhuhu

Aku dah siap suruh my mom buat pekasam satu balang....

Aku nak bawak balik sini...bekalan di bulan puasa nanti...hehehe

En.suami pun suka makan...lagi la aku suka.....hihi senang hidup!hahaha

Very da exsaited nak balik kampung neh...nasib gaji pun dah masuk rini...

Boleh la berbelanja lebih sikit di kampung nanti.hehehehe

my lil bro dah order Big Apple...walaweh...memang best kan..maen order jew.hahaha

Hasrat di hati balik nie nak buat kuih kat kampung.huhu harap2 menjadi lah kan..heee

Apa pun..tengah sabar menanti En.Suami balik neh....heee





**Mood : menanti kekasih hati pulang ke pangkuan...heeee ^^,

Mak and abah and family semua...sabar yer menanti kepulangan kami...heeee (aku yg xsabr sebenarnya..hihi)



No comments:

Thanks n lurve all!!!